Disse salgsbetingelser vedrører services leveret af:

EGN Danmark A/S
Ryttermarken 8
5700 Svendborg
CVR-nr. 24208370

Medlemskab

Tilmelding til et netværk eller event/kursus er bindende. Medlemskab af et netværk eller tilmelding til event/kursus, sker som regel via EGN Danmarks hjemmeside eller på baggrund af telefonisk dialog.

Der vil blive udsendt en ordrebekræftelse/velkomstmail fra EGN Danmark senest 5 dage efter din tilmelding. Fra det øjeblik medlemskabet er trådt i kraft, kan du opnå medlemsrabat på events mm., også selvom du endnu ikke har deltaget i det første netværksmøde.

Medlemskab af et netværk tegnes for et år ad gangen løbende fra dato på ordrebekræftelsen.

Gentegning af medlemskab

Efter et år sker der en automatisk forlængelse af medlemskabet, med mindre du skriftligt har opsagt medlemskabet forinden. Udmeldelse kan dog også ske i det øjeblik du modtager en faktura.

Særligt vedr. events/kurser:

Når du tilmelder dig et event/kursus, men af den ene eller anden grund fortryder eller er forhindret, så gælder følgende afbestillingsregler:

  • Afbud < 1 måned, men > 1 uge = 90% retur af beløbet på ordrebekræftelsen.
  • Afbud < 1 uge, men > 48 timer = 50% retur af beløbet på ordrebekræftelsen.
  • Afbud < 48 timer = 0% retur af beløbet på ordrebekræftelsen

Hvis der fremgår andre afbestillingsregler i indbydelsen til arrangementet og/eller på din faktura, så er fakturaens betingelser gældende.

Betalingsbetingelser

Når du tilmelder dig et netværk eller event/kursus så modtager du ca. en uge efter tilmeldingen fra EGN Danmark A/S en faktura med 8 dages betalingsfrist (netto).

Alle priser er angivet ekskl. moms.

Markedsføring af lignende services

Når du tilmelder dig en service fra EGN Danmark A/S, fx netværk eller et event/kursus, så er du at betragte som en kunde.

Du vil da jf. markedsføringsloven § 10, stk. 2, modtage markedsføringsmateriale vedr. lign. produkter via elektronisk post, i det du ved tilmeldingen har afgivet din e-mailadresse. Samt, at du endvidere er informeret om modtagelsen af markedsføringsmateriale, herunder at du har mulighed for let og gebyrfrit at frabede dig dette – både nu eller senere. Det kan du fx gøre ved at sende os en formular som du finder her.

Behandling af persondata

Der henvises til EGN Danmarks A/S’ privatlivspolitik, som du finder her.

Ikrafttrædelse

Disse salgsbetingelser er trådt i kraft den 10. oktober 2019.

Følg os og hold dig opdateret om de seneste indsigter og kommende events.