Privatlivspolitik

Når du besøger vores hjemmeside, indsamler vi oplysninger om din browseradfærd på hjemmesiden. Nedenfor kan du læse om de data, der indsamles, herunder hvordan data behandles, hvad de bruges til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du skal kontakte, hvis du har spørgsmål eller indvendinger vedrørende de indsamlede data.

EGN indsamler to slags oplysninger om dig:

  • Cookie data (indsamles automatisk)
  • Oplysninger, du giver

Cookies

Hvad er cookies?

Første gang du besøger en af EGNs hjemmesider, modtager du automatisk en eller flere cookies. En cookie er en lille tekstfil, der gemmes i din webbrowser (Firefox, Chrome, Safari, Internet Explorer osv.), og som registrerer dig som en unik bruger. Cookies gør det nemmere at bruge internettet, fordi hjemmesiden kan bruge en cookie til at huske oplysninger om dine præferencer, hvilket betyder, at du ikke hele tiden skal begynde forfra, når du genbesøger en hjemmeside.

Hvad bruger vi cookies til?

Cookies fortæller EGN om dit besøg. For at se, hvem der besøger EGN-hjemmesiden, bruger vi cookies til at lave demografiske og brugerrelaterede statistikker. Vi indsamler oplysninger om, hvor meget tid du bruger på hjemmesiden, hvilke sider du læser, om du har besøgt os før, hvilken browser og operativsystem du bruger osv.

Hvor længe er cookies gemt?

De cookies, der sendes til dig, lagres på din computer i et varierende antal måneder, afhængigt af, hvornår du senest besøgte hjemmesiden. Hver gang du besøger webstedet, forlænges perioden. Cookies slettes automatisk, når de udløber, ligesom du til hver en tid kan slette dine gemte cookies i browser-historikken. Du kan læse nedenfor om, hvordan du kan slette disse cookies.

Hvordan kan du undgå at modtage cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere alle cookies, slette eksisterende cookies fra din i browser-historikken eller undlade at acceptere vores brug af cookies, når vi anmoder om tilladelse til dette i forbindelse med dit besøg på hjemmesiden.

Her finder du en vejledning til, hvordan du deaktiverer cookies: http://www.wikihow.com/Disable-Cookies

Personoplysninger

Hvad er personoplysninger?

EGN beder om dine personlige og brugerrelaterede oplysninger, når du

1. Tilmelder dig nyhedsbreve, konkurrencer eller events, eller udfylder kontaktformularer på vores hjemmeside. Disse oplysninger indeholder navn, jobtitel, adresse, postnummer, e-mail, telefonnummer osv.

2. Opretter en profil i vores medlemsunivers. Disse oplysninger indeholder foruden kontaktinformation et profilbillede, personlige kompetencer, interesser, erhvervserfaring mv.

Hvad bruger vi dine personoplysninger?

Oplysningerne bruges til at få større viden om vores potentielle medlemmer og nuværende medlemmer. Anvendelsen kan omfatte analyser med henblik på at forbedre vores tjenester og teknologier. Oplysningerne bruges derudover til visning af indhold, der er tilpasset dine interesser.

Har du givet samtykke til at modtage direkte markedsføring i form af nyheder, tilbud mv. kan vi også bruge de indsamlede oplysninger til at målrette den markedsføring, du modtager via telefon, brev eller elektroniske medier.

De indsamlede oplysninger vil ikke blive videregivet til tredjepart.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt.

Ændringer i behandlingen af personoplysninger
Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger.

Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på denne side. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores hjemmeside.

Kontakt os

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, der er registreret om dig hos EGN, kan du kontakte os (se kontaktoplysninger nedenfor).

Hvis vi har registreret ukorrekt data, eller du har andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted.

Du har til hver en tid mulighed for at få indsigt i, hvilke oplysninger, EGN har registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i EU's Persondataforordning.

EGN Group A/S
Ryttermarken 8
5700 Svendborg

Telefon: +45 6321 4070
E-mail: info@egn.com

Senest opdateret den 5. maj 2017

Følg os og hold dig opdateret om de seneste indsigter og kommende events.