Netværksdirektør til Facility Management grupper

Er du vores nye kollega? Netværksdirektør i vores Facility Manager grupper?

Dine arbejdsopgaver

Som mødeleder er din fornemste opgave at skabe rum for, at fagpersoner inden for Facility Management kan dele viden og skabe relationer. 

Udover selve møderne bruger du også en del tid på forberedelse og efterbehandling, som blandt andet indebærer:

  • Planlægning af netværksmøderne
  • Opfølgning og dialog med medlemmer mellem møderne (telefon og e-mail)
  • Koordinering med værter (medlemmer af de forskellige grupper)
  • Koordinering med potentielle oplægsholdere
  • At du kan arbejde fleksibelt og selvstændigt

Du får et selvstændigt job, hvor du hver dag bruger din personlighed til at få forskellige fagpersoner i spil. Samtidig kommer du rundt til virksomheder i hele landet, og du opbygger et bredt netværk inden for Facility Management.

Du bliver knyttet til vores kontor i København eller Svendborg og de grupper du skal lede vil hovedsageligt være omkring Facility Management.

Kvalifikationer og kompetencer

Jobbet henvender sig til dig, som har passionen og synes det er sjovt at stå i midten, facilitere processer og få samtalen til at flyde. Du har fagligheden til at stille de kritiske spørgsmål, når det er nødvendigt, men samtidig formår du at holde dig i baggrunden og lade medlemmernes viden komme i spil.

Du motiveres af at skabe rum for menneskers udvikling og udbytte ved netværket – og kan både spotte den stille type i hjørnet og samtidig give plads til den mere højrøstede på forreste række. Du er proaktiv og kan motivere dig selv, ligesom du er detaljeorienteret og trives med administrative opgaver, struktur og deadlines.

For at lykkes i rollen har du relevant erfaring inden for Facility Management.

Vi tilbyder

EGN Netværk Danmark er en arbejdsplads med højt til loftet og med levende værdier om hjælpsomhed, respekt og professionalisme.

Ansøg nu

Interesseret? Send gerne en mail på tn@egn.com.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Business Unit Director Tiina Nielsen på telefon +45 24454024.

Om EGN Netværk Danmark

EGN Netværk Danmark tilbyder skræddersyede netværksgrupper for ledere og specialister. Baseret på professionelle relationer og erfaringsdeling i et fortroligt forum, stræber vi efter at skabe personlig, faglig og forretningsmæssig værdi for vores netværksmedlemmer.

EGN blev etableret i Svendborg i 1992 og er i dag et globalt netværk med 14.000 medlemmer i 15 lande, der tilsammen repræsenterer mere end 8.000 virksomheder og 70 faggrupper. Et professionelt netværk, hvor alle deler den fælles ambition om at gøre hinanden bedre – hver dag.

Læs mere på: www.egn.dk

Følg os og hold dig opdateret om de seneste indsigter og kommende events.