Topledelse

Har du høje ambitioner for både din egen og din virksomheds udvikling? Vi tilbyder personlig, ledelses- og forretningsmæssig udvikling i skarpe netværksgrupper med ligesindede

Som medlem af en af vores netværksgrupper for topledere indgår du i et åbent arbejdsrum, hvor der er plads til fortrolig og effektiv sparring, feedback samt idéudveksling med ligesindede direktører og bestyrelsesmedlemmer.

Vi forbereder og faciliterer møderne, så du får fuld værdi af den tid, du har investeret. Med andre ord skaber vi rammerne for jeres fælles møde. Vi skræddersyer grupperne og bestyrker fortroligheden, så I trygt kan indvie hinanden i arbejdsmæssige udfordringer, dele jeres perspektiver og sammen arbejde mod fælles løsninger. Hver enkelt gruppe er nøje sammensat ud fra den enkeltes behov og karakteristika, heriblandt hvilken arbejdstitel, der er tale om, erfaringsgrundlaget osv.

Måske står I overfor en ny bestyrelse, som stiller helt nye spørgsmål. Måske står I overfor en fusion. Eller måske oplever I stærk vækst, og det kniber med styringen.

Hos EGN ved vi, at man som topleder kan stå overfor en bred vifte af udfordringer, og med en effektiv og kompetent netværksgruppe er du sikret kvalificeret sparring og undgår dermed unødig tidspild og dyre konsulenter. Dette giver samtidig også dig en aktiv rolle i processen, hvor dit engagement og din ekspertise kan bidrage til løsningerne på både egne og andre gruppemedlemmers udfordringer.

Som medlem af en netværksgruppe har du samtidig også mulighed for at tage del i et globalt community, som strækker sig på tværs af de 15 lande, som EGN befinder sig i. Her får du direkte adgang til andre medlemmer i udlandet, som giver dig mulighed for at networke, debattere og stille spørgsmål. Det kan f.eks. være, at du vil søge råd i forbindelse med en rekrutteringsproces eller blot dele ud af kulturmæssige erfaringer.

Mere end blot en gruppe
Foruden gruppemøderne vil du løbende blive inviteret til en række topledersamlinger, som strækker sig på tværs af vores direktørgrupper, hvor vi sætter fokus på det strategiske udsyn. Her vil du bl.a. få mulighed for at tage del i middagsevents med danske ministre og morgenbriefinger med hhv. Nationalbankdirektøren om den samfundsøkonomiske udvikling, Koncerndirektøren i PFA om ledelsesberedskab på baggrund af den demografiske og sundhedsmæssige udvikling samt CEOen for Digital Hub Denmark.

Netværksledere
Bag vores netværksgrupper står en flok professionelle netværksledere klar, som har mange års erfaring som både topledere, bestyrelsesmedlemmer og konsulenter, og som er med til at sikre en kompetent mødeledelse i grupperne. I videoerne nedenfor kan du få nærmere indblik i nogle af vores netværksledere samt finde direkte links til deres LinkedIn-profiler.

Troels Bülow-Olsen
Jesper Møller
Lilian Mogensen
Ellen Vejle
Jørgen Thorsell
Camilla Deichmann
Peter Jahn
Carsten Stenrøjl
Carsten Wædeled
Kenny R. M. Sørensen
Ove Vestergaard

Er du mere nysgerrig på vores netværksledere, kan du klikke på videoerne nedenfor og høre om deres møder. 

Mød Jørgen Thorsell, netværksdirektør og -leder i EGN Top Management på Sjælland


Mød Carsten Stenrøjl, netværksdirektør og -leder i EGN Top Management i Nordjylland


Medlemmer

I EGNs topledernetværk ser medlemsprofilen typisk således ud:

 • Bestyrer af en ledergruppe
 • Besiddelse af strategisk ansvar, heriblandt integrering af funktioner, planer og strategi
 • Højt niveau af kompleksitet i ledelsesopgaven
 • Overblik over forretningen og forståelse for vigtigheden af samspillet mellem forskellige divisioner/afdelinger
 • Bestrider som oftest en af følgende stillinger: CEO, direktør, ejerleder, bestyrelsesmedlem, departementschef, styrelsesdirektør, SVP og divisionsdirektør (CXO).

Vores grupper henvender sig til topledere i virksomheder af bred karakter. Dette inkluderer både mindre og mellemstore virksomheder, store virksomheder og koncerner samt organisationer og offentlige virksomheder. Hertil arbejder vi også med mere branchespecifikke netværk samt netværk, som går på tværs af både sektorer og brancher.

Kontakt os endelig og lad os sammen finde frem til lige netop den type netværksgruppe, som passer til dig.

Ansøg om medlemskab

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


"Jeg er meget tilfreds med mit direktørnetværk hos EGN. Deltagerne i netværket besidder tilsammen en enorm viden og erfaring, som deles rundhåndet ud, når vi giver hinanden sparring på udfordringer og dilemmaer. Det kræver en åbenhed og tillid, som jeg er imponeret over at være mødt med fra dag ét."


Bjørk Paamand Olsen
Adm. Direktør, Holte Fjernvarme
Medlem EGN netværk for administrerende direktører

 

10 gode grunde til at blive medlem

Det professionelle netværk udgør en eksklusiv mulighed for at arbejde i dybden med dine personlige aspekter af lederrollen, udvikle din faglige værktøjskasse og sikre indsigter, du kan tage direkte med hjem og bruge i din virksomhed.

Som medlem af EGN får du adgang til:

Et globalt netværk af ledere og specialister

Et globalt netværk af ledere og specialister

Vi tilbyder et internationalt, professionelt netværk, hvor alle deler den fælles ambition om at gøre hinanden bedre – hver dag.

Skræddersyede netværksgrupper

Skræddersyede netværksgrupper

Din netværksgruppe er sammensat af vores erfarne netværksrådgivere, som sikrer, at gruppen matcher dit ledelsesniveau og fagområde.

Medlemsuniverset

Medlemsuniverset

Vores online community består af 14.000 eksperter, og rummer et globalt forespørgselssystem, in-app messaging, virtuelle EGN-grupper og meget mere. 

Medlemmer kan downloade appen her

Ekspertledet mødekoncept

Ekspertledet mødekoncept

Alle netværksgrupper ledes af vores erfarne og kontinuerligt uddannede netværksledere.

Coaching

Coaching

Ud over den løbende coaching fra din EGN-gruppe, tilbyder vi en-til-en-coaching for topledere som en del af vores Accelerator-program*.

Tilbydes ikke i alle markeder

Between Jobs-ordningen

Between Jobs-ordningen

Hvis du mister dit job, kan du fortsætte dit medlemskab op til et år, mens du bruger dit netværk til at finde din næste karrieremulighed. Du får også mulighed for at indgå i vores In Between-netværksgruppe – som supplement til din faste netværksgruppe. 

 

Voks med netværket

Voks med netværket

Efterhånden som du udvikler dig professionelt, kan dine behov for netværkssparring også ændre sig. Som medlem af EGN har du mulighed for at skifte til en anden netværksgruppe, som bedre matcher dine karrieremæssige udfordringer og behov.

Eksklusive events & seminarer

Eksklusive events & seminarer

Vi afholder løbende events og seminarer med det formål at engagere, inspirere og vokse inden for og på tværs af netværksgrupperne.

EGN Indsigt

EGN Indsigt

Som medlem af EGN får du adgang til vores Indsigt-univers, som omfatter læringsværktøjer, artikler, best practices fra medlemmerne og meget mere.

Fordele for din virksomhed

Fordele for din virksomhed

EGN fungerer som et netværk for hele din virksomhed, hvilket giver dig fordele, der omfatter opkvalificering af dine nøglemedarbejdere, indsigt i de seneste markedstendenser og udviklingsværktøjer, samt adgang til et fortroligt 'Advisory Board' via den enkelte EGN-gruppe og netværkets globale panel af 14.000 eksperter.

 • Hvordan matcher I netværksmedlemmerne i gruppen?

  EGN-grupperne består af 20-25 ledere eller specialister på samme faglige niveau. Vores erfarne netværkskonsulenter arbejder målrettet på at sikre det rigtige match for netværksgruppens medlemmer.

  Vores netværksgrupper er nøje sammensat efter medlemmernes profiler, som både sikrer dig relevant input fra personer, der matcher dit ledelsesniveau og fagområde, og at du ikke placeres i grupper med konkurrenter eller vigtige kunderelationer.

  Nye medlemmer skal godkendes af både gruppelederen og den konkrete EGN-gruppe, før han eller hun kan optages. Dette håndhæves for dels at matche relevante profiler og dels for at undgå at private venner, kunder eller konkurrenter placeres i samme netværksgruppe og dermed sikre en åben og ærlig netværksdialog.

 • Hvordan fungerer netværksmøderne og hvilke temaer bliver diskuteret?

  EGN-gruppens medlemmer beslutter den strategiske ambition og relevante temaer for gruppen baseret på aktuelle tendenser eller emner, som berører medlemmerne i deres professionelle hverdag.

  Rundt om bordet-sessioner giver alle medlemmerne mulighed for at få et ’netværkstjek’ på konkrete udfordringer, mens mere alvorlige problemstillinger får tildelt ekstra tid til gruppe-coaching i netværksgruppen.

  Eksterne indlægsholdere inviteres fra tid til anden, når netværksgruppen ønsker udefrakommende inspiration til et givent emne. Ofte afholder flere EGN-grupper inden for samme fagnetværk fælles temadage, hvor der inviteres eksterne indlægsholdere.

 • Hvordan bliver jeg medlem?

  Du kan ansøge om medlemskab ved at udfylde denne formular.

  Når vi har modtaget din ansøgning, vil du blive kontaktet af en af vores netværkskonsulenter for en mere dybdegående samtale med henblik på at finde den rette netværksgruppe for dit ledelsesniveau og/eller faglige behov.

  Alle netværkskandidater skal godkendes af både gruppelederen og den konkrete EGN-gruppe, før han eller hun kan optages. Dette håndhæves for dels at matche relevante profiler og dels for at undgå at private venner, kunder eller konkurrenter placeres i samme netværksgruppe og dermed sikre en åben og ærlig netværksdialog.

   

 • Hvor meget tid kræver et medlemskab?

  Et medlemskab af EGN Danmark skal ikke betragtes som en pause fra den professionelle hverdag. Tværtimod har medlemmerne i vores globale netværk en fælles ambition om at gøre hinanden bedre hver dag.

  Derfor har vi konstant fokus på forretningsmæssige udfordringer og medlemmernes personlige og faglige udvikling. Derfor har vi 14.000 medlemmer over hele verden, som insisterer på at skabe tid til at deltage i netværksgruppemøder og -arrangementer i løbet af året og at støtte hinanden via vores Medlemsunivers i mellem disse.

  Mange af vores medlemmer finder, at den tid, de investerer i netværket, er mere end rigeligt belønnet, da de bliver mere effektive ledere.

 • Hvor meget koster et medlemskab?

  Et medlemskab af EGN varierer prismæssigt, afhængigt af dit ledelsesmæssige niveau og de specifikke medlemsfordele, som er tilknyttet den enkelte gruppe.

  Vores netværksrådgivere kan hjælpe dig med at finde den rigtige gruppe baseret på dit ledelsesniveau og professionelle behov.

  Indtast dine kontaktoplysninger her, og en af vores netværkskonsulenter vil kontakte dig.

Følg os og hold dig opdateret om de seneste indsigter og kommende events.