Topledelse

Personlig, ledelsesmæssig og forretningsmæsig udvikling i netværk med ligesindede

Som medlem af en af vores netværksgrupper for topledere får du mulighed for at få fortrolig sparring med ligesindede direktører og bestyrelsesmedlemmer. Vi forbereder og faciliterer møderne, så du får fuld værdi af den tid, du har investeret. 

Vi skaber rammerne, sammensætter grupperne skarpt og sikrer at fortroligheden er på plads, så du og gruppen trygt kan dele udfordringer, åbne hinandens perspektiver på problemstillinger og sammen finde løsninger. Måske har du fået ny bestyrelse, der stiller helt nye spørgsmål, måske står I overfor en fusion, måske er I i vækst og det kniber med styringen? Ingen topleder mangler udfordringer. De fleste har brug for kvalificeret sparring, helst på den halve tid og ikke kun af dyre konsulenter …

Som medlem hos EGN kan du dog ikke kun læne dig tilbage og lytte. Vi beder dig læne dig ind over bordet. Engagere dig i gruppen og dele ud af dine udfordringer og erfaringer. Det gør, at vi sammen spiller hinanden bedre.

Mere end en gruppe
Ved siden af møderne i din gruppe bliver du løbende inviteret til en række topledersamlinger på tværs af vores direktørgrupper, hvor vi sætter spot på det strategiske udsyn. F.eks. morgenbriefing, gå-hjem møder, middagsarrangementer osv. Eksempler herpå er: Morgenbriefing med Nationalbankdirektør om den samfundsøkonomiske udvikling, med PFA koncerndirektør om det ledelsesberedskab den demografiske og sundhedsmæssige udvikling kalder på, Morgenbriefing med CEO'en for Digital Hub Denmark og middagsevents med ministre i Danmark. 

Da EGN i dag er i 15 lande, får du som medlem også mulighed for nemt at komme i kontakt med medlemmer i udlandet. Det kan være, at du leder efter en leverandør, skal rekruttere, dele erfaringer omkring kultur osv.

Netværkslederne
Vores netværksledere er dybt professionelle, med mange års erfaring, både som topledere, bestyrelsesmedlemmer og i rollen som konsulent. Se video med nogen af netværkslederne nedenfor og se links til deres LinkedIn profiler.

Troels Bülow-Olsen
Jesper Møller
Lilian Mogensen
Ellen Vejle
Jørgen Thorsell
Camilla Deichmann
Peter Jahn
Carsten Stenrøjl
Carsten Wædeled
Kenny R. M. Sørensen
Ove Vestergaard

Mød et par af vores netværkslederne og hør om deres møder ved at klikke på videoerne nedenfor. 

Mød Jørgen Thorsell, Netværksdirektør og -leder i EGN Top Management på Sjælland


Mød Carsten Stenrøjl, Netværksdirektør og -leder i EGN Top Management i Nordjylland


Medlemmerne
Som medlem af EGNs topledernetværk er du kendetegnet ved:

 • Strategisk ansvar
 • Har høj kompleksitet i ledelsesopgaven 
 • Skal have blik for hele forretningen og vigtigheden af divisioner/afdelingers samspil 
 • Leder en ledergruppe 
 • Skal integrere funktioner, planer og strategi
 • Titlerne vil oftest være: CEO, Direktør, Ejerleder, Bestyrelsesmedlem, Departementchef, Styrelsesdirektør, SVP og Divisionsdirektører (CXO)
 • Her enkelt gruppe er skarpt sammensat, så den målrettes den enkeltes behov (ejerledere, internationale koncernchefer, erfaringsgrundlag, bredt udsyn osv).

Vi har både grupper for topledere i mindre og mellemstore virksomheder samt store virksomheder og koncerner, organisationer og offentlige virksomheder, ligesom vi har branchespecifikke netværk og netværk på tværs af sektorer og brancher. Vi hører med glæde fra dig – og tager en grundig snak om, hvilken gruppe, der kunne matche dig. 

Ansøg om medlemskab

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


"Jeg er meget tilfreds med mit direktørnetværk hos EGN. Deltagerne i netværket besidder tilsammen en enorm viden og erfaring, som deles rundhåndet ud, når vi giver hinanden sparring på udfordringer og dilemmaer. Det kræver en åbenhed og tillid, som jeg er imponeret over at være mødt med fra dag ét."


Bjørk Paamand Olsen
Adm. Direktør, Holte Fjernvarme
Medlem EGN netværk for Administrerende Direktører

 

10 gode grunde til at blive medlem

Det professionelle netværk udgør en eksklusiv mulighed for at arbejde i dybden med dine personlige aspekter af lederrollen, udvikle din faglige værktøjskasse og sikre indsigter, du kan tage direkte med hjem og bruge i din virksomhed.

Som medlem af EGN får du adgang til:

Et globalt netværk af ledere og specialister

Et globalt netværk af ledere og specialister

Vi tilbyder et internationalt, professionelt netværk, hvor alle deler den fælles ambition om at gøre hinanden bedre – hver dag.

Skræddersyede netværksgrupper

Skræddersyede netværksgrupper

Din netværksgruppe er sammensat af vores erfarne netværksrådgivere, som sikrer, at gruppen matcher dit ledelsesniveau og fagområde.

Medlemsuniverset

Medlemsuniverset

Vores online community består af 14.000 eksperter, og rummer et globalt forespørgselssystem, in-app messaging, virtuelle EGN-grupper og meget mere. 

Medlemmer kan downloade appen her

Ekspertledet mødekoncept

Ekspertledet mødekoncept

Alle netværksgrupper ledes af vores erfarne og kontinuerligt uddannede netværksledere.

Coaching

Coaching

Ud over den løbende coaching fra din EGN-gruppe, tilbyder vi en-til-en-coaching for topledere som en del af vores Accelerator-program*.

Tilbydes ikke i alle markeder

Between Jobs-ordningen

Between Jobs-ordningen

Hvis du mister dit job, kan du fortsætte dit medlemskab op til et år, mens du bruger dit netværk til at finde din næste karrieremulighed. Du får også mulighed for at indgå i vores In Between-netværksgruppe – som supplement til din faste netværksgruppe. 

 

Voks med netværket

Voks med netværket

Efterhånden som du udvikler dig professionelt, kan dine behov for netværkssparring også ændre sig. Som medlem af EGN har du mulighed for at skifte til en anden netværksgruppe, som bedre matcher dine karrieremæssige udfordringer og behov.

Eksklusive events & seminarer

Eksklusive events & seminarer

Vi afholder løbende events og seminarer med det formål at engagere, inspirere og vokse inden for og på tværs af netværksgrupperne.

EGN Indsigt

EGN Indsigt

Som medlem af EGN får du adgang til vores Indsigt-univers, som omfatter læringsværktøjer, artikler, best practices fra medlemmerne og meget mere.

Fordele for din virksomhed

Fordele for din virksomhed

EGN fungerer som et netværk for hele din virksomhed, hvilket giver dig fordele, der omfatter opkvalificering af dine nøglemedarbejdere, indsigt i de seneste markedstendenser og udviklingsværktøjer, samt adgang til et fortroligt 'Advisory Board' via den enkelte EGN-gruppe og netværkets globale panel af 14.000 eksperter.

 • Hvordan matcher I netværksmedlemmerne i gruppen?

  EGN-grupperne består af 20-25 ledere eller specialister på samme faglige niveau. Vores erfarne netværkskonsulenter arbejder målrettet på at sikre det rigtige match for netværksgruppens medlemmer.

  Vores netværksgrupper er nøje sammensat efter medlemmernes profiler, som både sikrer dig relevant input fra personer, der matcher dit ledelsesniveau og fagområde, og at du ikke placeres i grupper med konkurrenter eller vigtige kunderelationer.

  Nye medlemmer skal godkendes af både gruppelederen og den konkrete EGN-gruppe, før han eller hun kan optages. Dette håndhæves for dels at matche relevante profiler og dels for at undgå at private venner, kunder eller konkurrenter placeres i samme netværksgruppe og dermed sikre en åben og ærlig netværksdialog.

 • Hvordan fungerer netværksmøderne og hvilke temaer bliver diskuteret?

  EGN-gruppens medlemmer beslutter den strategiske ambition og relevante temaer for gruppen baseret på aktuelle tendenser eller emner, som berører medlemmerne i deres professionelle hverdag.

  Rundt om bordet-sessioner giver alle medlemmerne mulighed for at få et ’netværkstjek’ på konkrete udfordringer, mens mere alvorlige problemstillinger får tildelt ekstra tid til gruppe-coaching i netværksgruppen.

  Eksterne indlægsholdere inviteres fra tid til anden, når netværksgruppen ønsker udefrakommende inspiration til et givent emne. Ofte afholder flere EGN-grupper inden for samme fagnetværk fælles temadage, hvor der inviteres eksterne indlægsholdere.

 • Hvordan bliver jeg medlem?

  Du kan ansøge om medlemskab ved at udfylde denne formular.

  Når vi har modtaget din ansøgning, vil du blive kontaktet af en af vores netværkskonsulenter for en mere dybdegående samtale med henblik på at finde den rette netværksgruppe for dit ledelsesniveau og/eller faglige behov.

  Alle netværkskandidater skal godkendes af både gruppelederen og den konkrete EGN-gruppe, før han eller hun kan optages. Dette håndhæves for dels at matche relevante profiler og dels for at undgå at private venner, kunder eller konkurrenter placeres i samme netværksgruppe og dermed sikre en åben og ærlig netværksdialog.

   

 • Hvor meget tid kræver et medlemskab?

  Et medlemskab af EGN Danmark skal ikke betragtes som en pause fra den professionelle hverdag. Tværtimod har medlemmerne i vores globale netværk en fælles ambition om at gøre hinanden bedre hver dag.

  Derfor har vi konstant fokus på forretningsmæssige udfordringer og medlemmernes personlige og faglige udvikling. Derfor har vi 14.000 medlemmer over hele verden, som insisterer på at skabe tid til at deltage i netværksgruppemøder og -arrangementer i løbet af året og at støtte hinanden via vores Medlemsunivers i mellem disse.

  Mange af vores medlemmer finder, at den tid, de investerer i netværket, er mere end rigeligt belønnet, da de bliver mere effektive ledere.

 • Hvor meget koster et medlemskab?

  Et medlemskab af EGN varierer prismæssigt, afhængigt af dit ledelsesmæssige niveau og de specifikke medlemsfordele, som er tilknyttet den enkelte gruppe.

  Vores netværksrådgivere kan hjælpe dig med at finde den rigtige gruppe baseret på dit ledelsesniveau og professionelle behov.

  Indtast dine kontaktoplysninger her, og en af vores netværkskonsulenter vil kontakte dig.

Følg os og hold dig opdateret om de seneste indsigter og kommende events.