SDG Leadership

GØR VERDENSMÅLENE TIl FORRETNING I NETVÆRK MED ANDRE

Formålet med netværksgruppen
Formålet med gruppen er at gøre de abstrakte målsætninger om verdensmålene til konkrete handlinger og efterfølgende få dem integreret i virksomhedens strategi.

Alle virksomheder har fået en ny ambition om at drive verdenen i en mere ansvarlig og bæredygtig retning. For virksomhederne handler det ikke længere at være om at være bedst i verden, men bedst for verden.

Det blev understreget, da 181 CEOs fra virksomheder som Apple, Coca-Cola, Dell og Amazon for nyligt i regi af The Business Roundtable (topchefer for de største amerikanske virksomheder) underskrev en erklæring om, at størst mulig profit ikke længere er virksomhedens formål. Formålet er nu at skabe værdi for virksomhedens interessenter, som resulterer i velstand og større bæredygtighed for både virksomheder og samfund. 

Dit netværk
Dit netværk består af 18-22 personer, som alle har et strategisk og ledelsesmæssigt ansvar for SDG. Du kommer derfor til at sidde i et fortroligt netværk med dygtige og erfarne ledere og direktører, der har besluttet sig for at gøre de 17 verdensmål til en del af forretningen.

Dit udbytte

 • Nyeste viden om verdensmålene leveret af eksperter indenfor SDG og af virksomheder, der har haft succes med implementeringen
 • Metoder og værktøjer til implementering og videndeling i egen virksomhed
 • En unik mulighed for at styrke virksomhedens bæredygtighedsprofil  
 • Inspiration og sparring med ligesindede virksomheder med samme interesse og mål
 • Adgang til EGNs netværksevents og øvrige medlemsfordele

Netværksmøderne
Der er inkluderet 5 årlige møder i dit medlemskab, hvoraf ét af dem er et døgnmøde.

Vi inviterer eksperter i SDG (bl.a. Steen M. Andersen og Josephine Olesen) og andre oplægsholdere, som vi finder relevante for netop den problemstilling, du og din gruppe ønsker indsigt i. Derudover får vi besøg af virksomheder, der allerede har arbejdet strategisk med bæredygtighed og implementeret nogle af verdensmålene med succes. 

Eksempler på temaer:

 • Hvilke verdensmål vil være naturlige – og hvordan kommer vi i gang/videre?
 • Hvilke forretningsmuligheder er der hos jer?
 • Verdensmålskompasset
 • Er vores samfundsambition en del af vores kerneforretning, og måler vi på den?
 • Rapportering af mål
 • Kommunikation, internt og eksternt.

Din facilitator
Netværkslederen, Niels Laulund tager styringen i denne nye netværksgruppe. Niels er OL-guldvinder (guld-fireren), forfatter og foredragsholder og ved, om nogen, hvad det kræver at nå ambitiøse mål. Læs mere om Niels Laulund her

10 gode grunde til at blive medlem

Det professionelle netværk udgør en eksklusiv mulighed for at arbejde i dybden med dine personlige aspekter af lederrollen, udvikle din faglige værktøjskasse og sikre indsigter, du kan tage direkte med hjem og bruge i din virksomhed.

Som medlem af EGN får du adgang til:

Et globalt netværk af ledere og specialister

Et globalt netværk af ledere og specialister

Vi tilbyder et internationalt, professionelt netværk, hvor alle deler den fælles ambition om at gøre hinanden bedre – hver dag.

Skræddersyede netværksgrupper

Skræddersyede netværksgrupper

Din netværksgruppe er sammensat af vores erfarne netværksrådgivere, som sikrer, at gruppen matcher dit ledelsesniveau og fagområde.

Medlemsuniverset

Medlemsuniverset

Vores online community består af 14.000 eksperter, og rummer et globalt forespørgselssystem, in-app messaging, virtuelle EGN-grupper og meget mere. 

Medlemmer kan downloade appen her

Ekspertledet mødekoncept

Ekspertledet mødekoncept

Alle netværksgrupper ledes af vores erfarne og kontinuerligt uddannede netværksledere.

Coaching

Coaching

Ud over den løbende coaching fra din EGN-gruppe, tilbyder vi en-til-en-coaching for topledere som en del af vores Accelerator-program*.

Tilbydes ikke i alle markeder

Between Jobs-ordningen

Between Jobs-ordningen

Hvis du mister dit job, kan du fortsætte dit medlemskab op til et år, mens du bruger dit netværk til at finde din næste karrieremulighed. Du får også mulighed for at indgå i vores In Between-netværksgruppe – som supplement til din faste netværksgruppe. 

 

Voks med netværket

Voks med netværket

Efterhånden som du udvikler dig professionelt, kan dine behov for netværkssparring også ændre sig. Som medlem af EGN har du mulighed for at skifte til en anden netværksgruppe, som bedre matcher dine karrieremæssige udfordringer og behov.

Eksklusive events & seminarer

Eksklusive events & seminarer

Vi afholder løbende events og seminarer med det formål at engagere, inspirere og vokse inden for og på tværs af netværksgrupperne.

EGN Indsigt

EGN Indsigt

Som medlem af EGN får du adgang til vores Indsigt-univers, som omfatter læringsværktøjer, artikler, best practices fra medlemmerne og meget mere.

Fordele for din virksomhed

Fordele for din virksomhed

EGN fungerer som et netværk for hele din virksomhed, hvilket giver dig fordele, der omfatter opkvalificering af dine nøglemedarbejdere, indsigt i de seneste markedstendenser og udviklingsværktøjer, samt adgang til et fortroligt 'Advisory Board' via den enkelte EGN-gruppe og netværkets globale panel af 14.000 eksperter.

 • Hvordan matcher I netværksmedlemmerne i gruppen?

  EGN-grupperne består af 20-25 ledere eller specialister på samme faglige niveau. Vores erfarne netværkskonsulenter arbejder målrettet på at sikre det rigtige match for netværksgruppens medlemmer.

  Vores netværksgrupper er nøje sammensat efter medlemmernes profiler, som både sikrer dig relevant input fra personer, der matcher dit ledelsesniveau og fagområde, og at du ikke placeres i grupper med konkurrenter eller vigtige kunderelationer.

  Nye medlemmer skal godkendes af både gruppelederen og den konkrete EGN-gruppe, før han eller hun kan optages. Dette håndhæves for dels at matche relevante profiler og dels for at undgå at private venner, kunder eller konkurrenter placeres i samme netværksgruppe og dermed sikre en åben og ærlig netværksdialog.

 • Hvordan fungerer netværksmøderne og hvilke temaer bliver diskuteret?

  EGN-gruppens medlemmer beslutter den strategiske ambition og relevante temaer for gruppen baseret på aktuelle tendenser eller emner, som berører medlemmerne i deres professionelle hverdag.

  Rundt om bordet-sessioner giver alle medlemmerne mulighed for at få et ’netværkstjek’ på konkrete udfordringer, mens mere alvorlige problemstillinger får tildelt ekstra tid til gruppe-coaching i netværksgruppen.

  Eksterne indlægsholdere inviteres fra tid til anden, når netværksgruppen ønsker udefrakommende inspiration til et givent emne. Ofte afholder flere EGN-grupper inden for samme fagnetværk fælles temadage, hvor der inviteres eksterne indlægsholdere.

 • Hvordan bliver jeg medlem?

  Du kan ansøge om medlemskab ved at udfylde denne formular.

  Når vi har modtaget din ansøgning, vil du blive kontaktet af en af vores netværkskonsulenter for en mere dybdegående samtale med henblik på at finde den rette netværksgruppe for dit ledelsesniveau og/eller faglige behov.

  Alle netværkskandidater skal godkendes af både gruppelederen og den konkrete EGN-gruppe, før han eller hun kan optages. Dette håndhæves for dels at matche relevante profiler og dels for at undgå at private venner, kunder eller konkurrenter placeres i samme netværksgruppe og dermed sikre en åben og ærlig netværksdialog.

   

 • Hvor meget tid kræver et medlemskab?

  Et medlemskab af EGN Danmark skal ikke betragtes som en pause fra den professionelle hverdag. Tværtimod har medlemmerne i vores globale netværk en fælles ambition om at gøre hinanden bedre hver dag.

  Derfor har vi konstant fokus på forretningsmæssige udfordringer og medlemmernes personlige og faglige udvikling. Derfor har vi 14.000 medlemmer over hele verden, som insisterer på at skabe tid til at deltage i netværksgruppemøder og -arrangementer i løbet af året og at støtte hinanden via vores Medlemsunivers i mellem disse.

  Mange af vores medlemmer finder, at den tid, de investerer i netværket, er mere end rigeligt belønnet, da de bliver mere effektive ledere.

 • Hvor meget koster et medlemskab?

  Et medlemskab af EGN varierer prismæssigt, afhængigt af dit ledelsesmæssige niveau og de specifikke medlemsfordele, som er tilknyttet den enkelte gruppe.

  Vores netværksrådgivere kan hjælpe dig med at finde den rigtige gruppe baseret på dit ledelsesniveau og professionelle behov.

  Indtast dine kontaktoplysninger her, og en af vores netværkskonsulenter vil kontakte dig.

Følg os og hold dig opdateret om de seneste indsigter og kommende events.