Marketing

Vil du være med i Danmarks største marketingnetværk?

Hos EGN har vi altid en finger på pulsen, når det gælder marketingfeltets udvikling og de konstante forandringer, det er forbundet med. I en skræddersyet netværksgruppe giver vi dig en unik mulighed for at blive en del af Danmarks ledende marketingnetværk og dermed være på forkant med udviklingen.

Vi matcher medlemsprofilerne nøje og skaber fundamentet for et fortroligt forum med andre dygtige mennesker inden for marketinguniverset, så du er sikret kompetent, professionel sparring og værdifulde indsigter i fremtidens marketingafdeling.

”Marketing 3.0”
”Marketing 3.0” danner ramme om marketing på et helt nyt niveau. Customer Experience og Brand Experience er centrale nøgleord, når det gælder kundernes valg af mærke og leverandør. Det er netop også disse to koncepter, som er med til at markere en grundlæggende, ny rolle for den moderne marketingafdeling. Fra at være defineret som kreativ, producerende og kommunikerende, forventes det nu, at marketing kan påtage sig rollen som indsigtsekspert og ”performance optimizer” og dermed optræde som det holistiske og innovative forbindelsesled i fremtidens organisationer.

Det er derfor uhyre vigtigt, at du som marketingansvarlig i virksomheden har den rette viden og indsigt i kunderejsen, der kan ruste dig til både at rådgive ledelsen om markedets kontinuerlige udvikling og sørge for, at alle dele af virksomheden har kunderne i fokus.

Værdien af en netværksgruppe
I netværksgrupperne har vi relationsopbyggende, fortrolig vidensdeling og erfaringsudveksling på dagsordenen. Her deles nyeste viden, idéer, udfordringer og løsninger, som giver dig de optimale rammer for personlig og professionel udvikling. Du sparer samtidig tid og dyre ressourcer i hverdagen og får en uvurderlig mulighed for at udvide din faglige horisont, hvilket samtidig øger din værdi i organisationen.

Temaer og medlemsprofil  
På møderne går vi bl.a. i dybden med fremtidens marketingdiscipliner, mens vi styrker og udvikler hinandens kompetencer i fællesskab. Vi arbejder målrettet med, hvordan virksomheders ydelser gøres relevante for kunderne samt hvordan man bedst støtter ledelsen med samarbejde og innovation i en hverdag præget af digitalisering og automatiseringer.

En kompetent og professionel mødeleder med mange års erfaring inden for feltet faciliterer møderne og sørger for altid at bringe aktuelle temaer på bordet. Vi tilbyder sparring på temaer såsom:

 • Digital Marketing Management
 • CRM and Customer Experience
 • Brand Experience
 • Consumer and Market Insights
 • Marketing Management
 • Marketing Leadership/CMO
 • Digital Strategy and Change Management

Vores netværksgrupper henvender sig til både marketingansvarlige ledere og marketingspecialister i både offentlige og private virksomheder af bred karakter, som dækker både offline og online marketing, digitalisering og specialdiscipliner.

Kontakt os i dag, og lad os sammen finde frem til den rette netværksgruppe for dig.

Ansøg om medlemskab

10 gode grunde til at blive medlem

Det professionelle netværk udgør en eksklusiv mulighed for at arbejde i dybden med dine personlige aspekter af lederrollen, udvikle din faglige værktøjskasse og sikre indsigter, du kan tage direkte med hjem og bruge i din virksomhed.

Som medlem af EGN får du adgang til:

Et globalt netværk af ledere og specialister

Et globalt netværk af ledere og specialister

Vi tilbyder et internationalt, professionelt netværk, hvor alle deler den fælles ambition om at gøre hinanden bedre – hver dag.

Skræddersyede netværksgrupper

Skræddersyede netværksgrupper

Din netværksgruppe er sammensat af vores erfarne netværksrådgivere, som sikrer, at gruppen matcher dit ledelsesniveau og fagområde.

Medlemsuniverset

Medlemsuniverset

Vores online community består af 14.000 eksperter, og rummer et globalt forespørgselssystem, in-app messaging, virtuelle EGN-grupper og meget mere. 

Medlemmer kan downloade appen her

Ekspertledet mødekoncept

Ekspertledet mødekoncept

Alle netværksgrupper ledes af vores erfarne og kontinuerligt uddannede netværksledere.

Coaching

Coaching

Ud over den løbende coaching fra din EGN-gruppe, tilbyder vi en-til-en-coaching for topledere som en del af vores Accelerator-program*.

Tilbydes ikke i alle markeder

Between Jobs-ordningen

Between Jobs-ordningen

Hvis du mister dit job, kan du fortsætte dit medlemskab op til et år, mens du bruger dit netværk til at finde din næste karrieremulighed. Du får også mulighed for at indgå i vores In Between-netværksgruppe – som supplement til din faste netværksgruppe. 

 

Voks med netværket

Voks med netværket

Efterhånden som du udvikler dig professionelt, kan dine behov for netværkssparring også ændre sig. Som medlem af EGN har du mulighed for at skifte til en anden netværksgruppe, som bedre matcher dine karrieremæssige udfordringer og behov.

Eksklusive events & seminarer

Eksklusive events & seminarer

Vi afholder løbende events og seminarer med det formål at engagere, inspirere og vokse inden for og på tværs af netværksgrupperne.

EGN Indsigt

EGN Indsigt

Som medlem af EGN får du adgang til vores Indsigt-univers, som omfatter læringsværktøjer, artikler, best practices fra medlemmerne og meget mere.

Fordele for din virksomhed

Fordele for din virksomhed

EGN fungerer som et netværk for hele din virksomhed, hvilket giver dig fordele, der omfatter opkvalificering af dine nøglemedarbejdere, indsigt i de seneste markedstendenser og udviklingsværktøjer, samt adgang til et fortroligt 'Advisory Board' via den enkelte EGN-gruppe og netværkets globale panel af 14.000 eksperter.

 • Hvordan matcher I netværksmedlemmerne i gruppen?

  EGN-grupperne består af 20-25 ledere eller specialister på samme faglige niveau. Vores erfarne netværkskonsulenter arbejder målrettet på at sikre det rigtige match for netværksgruppens medlemmer.

  Vores netværksgrupper er nøje sammensat efter medlemmernes profiler, som både sikrer dig relevant input fra personer, der matcher dit ledelsesniveau og fagområde, og at du ikke placeres i grupper med konkurrenter eller vigtige kunderelationer.

  Nye medlemmer skal godkendes af både gruppelederen og den konkrete EGN-gruppe, før han eller hun kan optages. Dette håndhæves for dels at matche relevante profiler og dels for at undgå at private venner, kunder eller konkurrenter placeres i samme netværksgruppe og dermed sikre en åben og ærlig netværksdialog.

 • Hvordan fungerer netværksmøderne og hvilke temaer bliver diskuteret?

  EGN-gruppens medlemmer beslutter den strategiske ambition og relevante temaer for gruppen baseret på aktuelle tendenser eller emner, som berører medlemmerne i deres professionelle hverdag.

  Rundt om bordet-sessioner giver alle medlemmerne mulighed for at få et ’netværkstjek’ på konkrete udfordringer, mens mere alvorlige problemstillinger får tildelt ekstra tid til gruppe-coaching i netværksgruppen.

  Eksterne indlægsholdere inviteres fra tid til anden, når netværksgruppen ønsker udefrakommende inspiration til et givent emne. Ofte afholder flere EGN-grupper inden for samme fagnetværk fælles temadage, hvor der inviteres eksterne indlægsholdere.

 • Hvordan bliver jeg medlem?

  Du kan ansøge om medlemskab ved at udfylde denne formular.

  Når vi har modtaget din ansøgning, vil du blive kontaktet af en af vores netværkskonsulenter for en mere dybdegående samtale med henblik på at finde den rette netværksgruppe for dit ledelsesniveau og/eller faglige behov.

  Alle netværkskandidater skal godkendes af både gruppelederen og den konkrete EGN-gruppe, før han eller hun kan optages. Dette håndhæves for dels at matche relevante profiler og dels for at undgå at private venner, kunder eller konkurrenter placeres i samme netværksgruppe og dermed sikre en åben og ærlig netværksdialog.

   

 • Hvor meget tid kræver et medlemskab?

  Et medlemskab af EGN Danmark skal ikke betragtes som en pause fra den professionelle hverdag. Tværtimod har medlemmerne i vores globale netværk en fælles ambition om at gøre hinanden bedre hver dag.

  Derfor har vi konstant fokus på forretningsmæssige udfordringer og medlemmernes personlige og faglige udvikling. Derfor har vi 14.000 medlemmer over hele verden, som insisterer på at skabe tid til at deltage i netværksgruppemøder og -arrangementer i løbet af året og at støtte hinanden via vores Medlemsunivers i mellem disse.

  Mange af vores medlemmer finder, at den tid, de investerer i netværket, er mere end rigeligt belønnet, da de bliver mere effektive ledere.

 • Hvor meget koster et medlemskab?

  Et medlemskab af EGN varierer prismæssigt, afhængigt af dit ledelsesmæssige niveau og de specifikke medlemsfordele, som er tilknyttet den enkelte gruppe.

  Vores netværksrådgivere kan hjælpe dig med at finde den rigtige gruppe baseret på dit ledelsesniveau og professionelle behov.

  Indtast dine kontaktoplysninger her, og en af vores netværkskonsulenter vil kontakte dig.

Følg os og hold dig opdateret om de seneste indsigter og kommende events.