Innovation

SKAB RELATIONER OG DEL ERFARINGER OM HVORDAN VI SKABER INNOVATION OG FØRER DET UD I PRAKSIS.

Som medlem af en af vores netværksgrupper for innovation skaber vi et rum hvor medlemmerne kan udveksle viden og erfaringer omkring arbejdet med innovation; på en praktisk og realistisk måde. Vi ser innovation som en faglighed og noget, der skal arbejdes med fortløbende, og meget mere end som en; ”blue-sky-disruption-vupti-definition”, der ofte kobles på begrebet. Vi arbejder både med nye trends og nye metoder, men altid i en meget anvendelsesorienteret tilgang.

Som innovationsansvarlig, skal du være på forkant med fremtiden. Hvilke innovationsmetoder skal du bruge? Hvad er de nye metoder? Hvilke strømninger er der? Hvordan går vi fremtiden i møde? Hvordan får jeg sat innovation på den strategiske agenda og ikke mindst, hvordan får jeg sat den rigtige proces op, så vi kan føre innovation ud i praksis? Vi diskuterer tilgang til innovation, modeller og processer, hvordan vi sætter mål for, - og evaluerer innovation. Vi deler hvad vi konkret sætter i gang af aktiviteter og hvordan vi kommunikerer omkring det. Du får som medlem adgang til en række forskellige tilgange og perspektiver på innovation, i kraft af din dialog med de andre netværksmedlemmer. Input som du kan gå hjem og afprøve hjemme i din egen virksomhed.

Vi har innovationsgrupper til forskellige målgrupper
Vi har flere forskellige innovationsgrupper, hvor vægten på det faglige indhold er matchet op mod den jobfunktion og erfaring du har, og den virksomhed du arbejder i. Eksempler:

Sjælland
Strategisk Innovation og Innovationsledelse
- Stakeholdermanagement, ledere og nøgleroller med et strategisk perspektiv.

Front-end og hands-on Innovation
- Metode og procesfokus. Procesledere og teamledere med projekt og procesansvar.

Fra viden til værdi Innovation
- Omsætte forskning, research og viden til innovation. Udvikle viden til innovation.

Jylland og Fyn
Innovationsfaglighed og organisation
- At sikre kvalificeret frontend aktivitet og involvere organisationen klogt.

Innovationssamarbejde, digitalisering og rådgivning
- At tage udgangspunkt i kundens behov og udfordringer. At tænke proces, involvering og udvikling.

Strategi, ledelse og innovationskompetence
- Hvad er det vi gør, for at lykkes med innovation? Hvilke metoder bruger vi og hvordan sikrer vi strategisk prioritet?

Mød vores dygtige innovationsekspert og netværksleder Julie Kjær Madsen, ved at klikke på videoen nedenfor.

Julie har mange års erfaring med innovation og facilitering af innovationsprocesser. Hun har et stort metode- og proces-kendskab. Hun har mange års erfaring med arbejdet med innovation og aktiviteter relateret til innovation i store og mindre organisationer, nationalt og Internationalt. Hun afholder kurser i innovation og designtænkning, rådgiver om innovationsstrategi og forankring og faciliterer Innovationsforløb og SPRINTS. Designuddannet, erfaring fra KOMPAN, Design Director LEGO og Innovationschef Danfoss Universe. Master Practitioner in Concept Development & Business Innovation.
Læs mere på Linkedin
 


Medlemmerne
Som medlem af vores innovationsnetværk kan du f.eks. være, R&D Director, Innovation Manager, Udviklingschef, R&D-ansvarlig eller lignende. Titlerne kan være mange og din funktions kan være hel eller delvist på innovationområdet.

Kontakt os
Ring til os for at finde den gruppe, der bedst matcher dine ønsker, faglige og ledelsesmæssige niveau og virksomhed. Du kan også udfylde en ansøgningsformular nedenfor, så sørger vi for at svare dig hurtigt:

Ansøg om medlemskab

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

10 gode grunde til at blive medlem

Det professionelle netværk udgør en eksklusiv mulighed for at arbejde i dybden med dine personlige aspekter af lederrollen, udvikle din faglige værktøjskasse og sikre indsigter, du kan tage direkte med hjem og bruge i din virksomhed.

Som medlem af EGN får du adgang til:

Et globalt netværk af ledere og specialister

Et globalt netværk af ledere og specialister

Vi tilbyder et internationalt, professionelt netværk, hvor alle deler den fælles ambition om at gøre hinanden bedre – hver dag.

Skræddersyede netværksgrupper

Skræddersyede netværksgrupper

Din netværksgruppe er sammensat af vores erfarne netværksrådgivere, som sikrer, at gruppen matcher dit ledelsesniveau og fagområde.

Medlemsuniverset

Medlemsuniverset

Vores online community består af 14.000 eksperter, og rummer et globalt forespørgselssystem, in-app messaging, virtuelle EGN-grupper og meget mere. 

Medlemmer kan downloade appen her

Ekspertledet mødekoncept

Ekspertledet mødekoncept

Alle netværksgrupper ledes af vores erfarne og kontinuerligt uddannede netværksledere.

Coaching

Coaching

Ud over den løbende coaching fra din EGN-gruppe, tilbyder vi en-til-en-coaching for topledere som en del af vores Accelerator-program*.

Tilbydes ikke i alle markeder

Between Jobs-ordningen

Between Jobs-ordningen

Hvis du mister dit job, kan du fortsætte dit medlemskab op til et år, mens du bruger dit netværk til at finde din næste karrieremulighed. Du får også mulighed for at indgå i vores In Between-netværksgruppe – som supplement til din faste netværksgruppe. 

 

Voks med netværket

Voks med netværket

Efterhånden som du udvikler dig professionelt, kan dine behov for netværkssparring også ændre sig. Som medlem af EGN har du mulighed for at skifte til en anden netværksgruppe, som bedre matcher dine karrieremæssige udfordringer og behov.

Eksklusive events & seminarer

Eksklusive events & seminarer

Vi afholder løbende events og seminarer med det formål at engagere, inspirere og vokse inden for og på tværs af netværksgrupperne.

EGN Indsigt

EGN Indsigt

Som medlem af EGN får du adgang til vores Indsigt-univers, som omfatter læringsværktøjer, artikler, best practices fra medlemmerne og meget mere.

Fordele for din virksomhed

Fordele for din virksomhed

EGN fungerer som et netværk for hele din virksomhed, hvilket giver dig fordele, der omfatter opkvalificering af dine nøglemedarbejdere, indsigt i de seneste markedstendenser og udviklingsværktøjer, samt adgang til et fortroligt 'Advisory Board' via den enkelte EGN-gruppe og netværkets globale panel af 14.000 eksperter.

 • Hvordan matcher I netværksmedlemmerne i gruppen?

  EGN-grupperne består af 20-25 ledere eller specialister på samme faglige niveau. Vores erfarne netværkskonsulenter arbejder målrettet på at sikre det rigtige match for netværksgruppens medlemmer.

  Vores netværksgrupper er nøje sammensat efter medlemmernes profiler, som både sikrer dig relevant input fra personer, der matcher dit ledelsesniveau og fagområde, og at du ikke placeres i grupper med konkurrenter eller vigtige kunderelationer.

  Nye medlemmer skal godkendes af både gruppelederen og den konkrete EGN-gruppe, før han eller hun kan optages. Dette håndhæves for dels at matche relevante profiler og dels for at undgå at private venner, kunder eller konkurrenter placeres i samme netværksgruppe og dermed sikre en åben og ærlig netværksdialog.

 • Hvordan fungerer netværksmøderne og hvilke temaer bliver diskuteret?

  EGN-gruppens medlemmer beslutter den strategiske ambition og relevante temaer for gruppen baseret på aktuelle tendenser eller emner, som berører medlemmerne i deres professionelle hverdag.

  Rundt om bordet-sessioner giver alle medlemmerne mulighed for at få et ’netværkstjek’ på konkrete udfordringer, mens mere alvorlige problemstillinger får tildelt ekstra tid til gruppe-coaching i netværksgruppen.

  Eksterne indlægsholdere inviteres fra tid til anden, når netværksgruppen ønsker udefrakommende inspiration til et givent emne. Ofte afholder flere EGN-grupper inden for samme fagnetværk fælles temadage, hvor der inviteres eksterne indlægsholdere.

 • Hvordan bliver jeg medlem?

  Du kan ansøge om medlemskab ved at udfylde denne formular.

  Når vi har modtaget din ansøgning, vil du blive kontaktet af en af vores netværkskonsulenter for en mere dybdegående samtale med henblik på at finde den rette netværksgruppe for dit ledelsesniveau og/eller faglige behov.

  Alle netværkskandidater skal godkendes af både gruppelederen og den konkrete EGN-gruppe, før han eller hun kan optages. Dette håndhæves for dels at matche relevante profiler og dels for at undgå at private venner, kunder eller konkurrenter placeres i samme netværksgruppe og dermed sikre en åben og ærlig netværksdialog.

   

 • Hvor meget tid kræver et medlemskab?

  Et medlemskab af EGN Danmark skal ikke betragtes som en pause fra den professionelle hverdag. Tværtimod har medlemmerne i vores globale netværk en fælles ambition om at gøre hinanden bedre hver dag.

  Derfor har vi konstant fokus på forretningsmæssige udfordringer og medlemmernes personlige og faglige udvikling. Derfor har vi 14.000 medlemmer over hele verden, som insisterer på at skabe tid til at deltage i netværksgruppemøder og -arrangementer i løbet af året og at støtte hinanden via vores Medlemsunivers i mellem disse.

  Mange af vores medlemmer finder, at den tid, de investerer i netværket, er mere end rigeligt belønnet, da de bliver mere effektive ledere.

 • Hvor meget koster et medlemskab?

  Et medlemskab af EGN varierer prismæssigt, afhængigt af dit ledelsesmæssige niveau og de specifikke medlemsfordele, som er tilknyttet den enkelte gruppe.

  Vores netværksrådgivere kan hjælpe dig med at finde den rigtige gruppe baseret på dit ledelsesniveau og professionelle behov.

  Indtast dine kontaktoplysninger her, og en af vores netværkskonsulenter vil kontakte dig.

Følg os og hold dig opdateret om de seneste indsigter og kommende events.