6. februar 2020

Sådan overvinder du din (check email) vane

https://www.egn.dk/sites/default/files/styles/thumbnail/public/2020-02/Cat%20image%20-%20check%20email%20article_0.jpg?itok=trBU12Nr

Vi bliver nemt distraheret af emails, opkald, kollegaer der kommer forbi eller bare af den daglige støj og summen på kontoret.

Når vi hele tiden skifter fokus og springer fra opgave til opgave er det mindre sandsynligt, at vi er så effektive som vi kunne være.
Det hæver vores stressniveau og kan resultere i tab af motivation og udbrændthed skriver forfatter, TEDx-taler og produktivitetsekspert Maura Thomas.

For mange af os er distraktion blevet en vane. Og en vane kan ofte få så stor styrke, at vi selv begynder at lede efter distraktioner, hvis ikke de kommer af sig selv.

Har du et roligt øjeblik derhjemme om aftenen, har du sikkert også prøvet at række ud efter computeren eller mobilen og tjekke mails bare på grund af vanens magt.

Genvejen til produktivitet

Maura Thomas er overbevidst om, at vejen til øget produktivitet ikke skal findes i ”time management” men i ”attention management” og ændrede vaner. ”Deep work” er nøglen og er blevet en slags superpower.

Læs hele artiklen og få også Mauras tre gode råd du nemt kan implementere i din hverdag til at blive mere effektiv. 

Du kan downloade artiklen fra Harvard Business Review her

Læs også: Et bedre arbejdsmiljø starter hos lederen.

Følg os og hold dig opdateret om de seneste indsigter og kommende events.