28. juni 2018

Harvard og EGN i stort samarbejde

Harvard og EGN i stort samarbejde

For nutidens og fremtidens ledere er det altafgørende at være omstillingsparat og hele tiden lære nyt. I samarbejde med Harvard Business Publishing Corporate Learning har EGN derfor lanceret to nye ledelsesprogrammer, som udløser et årligt certifikat.

På EGN-dagen i 2016 opstod en idé. Som hovedtaler havde Amy Bernstein, redaktør på Harvard Business Review, et budskab om, at verden er i konstant forandring, og at den forandring kræver en anderledes tilgang til ledelse.

En effektiv leder skal nemlig være i stand til at sanse trusler og muligheder og være fleksibel nok til hele tiden at flytte og udvikle sig med virksomheden, og netop dét blev inspirationen til det samarbejde mellem EGN og Harvard Business Publishing Corporate Learning, der blev lanceret for ganske nyligt.

”I EGN er vi stolte af at kunne introducere to unikke ledelsesprogrammer i samarbejde med Harvard Business Publishing. Organisationen excellerer i at udvikle ledelsesprogrammer, og i os så de en samarbejdspartner, som kunne omsætte denne vigtige viden til handling gennem vores netværksgrupper,” siger Jonatan Åge Persson, Group CEO i EGN:

Læs også: Fremtidens leder er fleksibel og ydmyg

”Ligesom i resten af vores netværksgrupper har medlemmerne mulighed for fortroligt at kunne sparre og dele viden og erfaringer samt vokse med netværket, når karrieren når et ny niveau. Samtidig har vi i EGN mulighed for at skabe endnu mere værdi i medlemmernes organisationer ved at give dem adgang til viden og cases fra verdens førende forskere og undervisere.”

Det perfekte forum
Efter EGN-Dagen i 2016 så Harvard Business Publishing hurtigt en oplagt mulighed for at komme ud med vigtige ledelsesbudskaber ved hjælp af EGNs kompetencer inden for netværk.

"Vi er begejstrede for, at vi nu kan introducere vores lederudviklingsprogram til EGNs medlemmer"

Det samarbejde er blevet til de to skræddersyede ledelsesprogrammer med årligt certifikat: EGN Executive Program og EGN Leadership Program, hvor livslang læring og strategisk netværk er omdrejningspunktet.

”Vi er begejstrede for, at vi nu kan introducere vores lederudviklingsprogram til EGNs medlemmer, for EGNs netværksgrupper er de perfekte fora, hvorfra vi kan få udbredt og implementeret de anerkendte ideer fra Harvard Business Publishing,” siger Amy Bernstein, redaktør på Harvard Business Review, om samarbejdet.

Behov for at tænke anderledes
Harvard Business Publishing Corporate Learning er ejet af Harvard University og blev etableret som non-profit organisation i 1994, hvor målet var at skabe en platform for bedre ledelse i en evigt omskiftelig verden.

"I dag møder ledere nye udfordringer, og derfor arbejder vi på Harvard Business Publishing for at hjælpe dem ved at give dem adgang til nogle af de bedste ideer, som findes indenfor ledelse"

Det har organisationen siden gjort gennem ledelsesprogrammer, der implementeres i samarbejde med udvalgte organisationer såsom EGN, ligesom Harvard Business Publishing bidrager med indsigter, erfaringer og undervisningsekspertise fra Harvard Business School og fra forfattere tilknyttet Harvard Business Review.

På den måde skaber organisationen løsninger på forretningsverdenens største udfordringer. For verden ændrer sig med lynets hast, og derfor er der behov for at tænke anderledes, siger Chief Executive Officer på Harvard Business Publishing, David Wan:

”I dag møder ledere nye udfordringer, og derfor arbejder vi på Harvard Business Publishing for at hjælpe dem ved at give dem adgang til nogle af de bedste ideer, som findes indenfor ledelse. Det er også derfor, vi har valgt EGN som samarbejdspartner – de forstår sig på kvalitet og vigtigheden af livslang læring."

Læs også: EGN-hvad-for-en?

Skræddersyet indhold fra Harvard
De to ledelsesprogrammer inkluderer medlemskab af en fortrolig EGN-netværksgruppe, hvor medlemmerne matcher hinandens ledelsesniveau og fagområde.

Det enkelte medlem deltager i fem årlige livesessioner med skræddersyet indhold og undervisning faciliteret af Harvard University og i fem årlige møder i EGN-netværksgruppen. Læring og netværk suppleres af flere andre tilbud.

 

Læs mere om de to ledelsesprogrammer her:

EGN Executive Program 

EGN Leadership Program 

Følg os og hold dig opdateret om de seneste indsigter og kommende events.