24. juni 2017

EGN-hvad-for-en?

EGN-hvad-for-en?

Netværk Danmark har skiftet navn til EGN. Vi har stillet fem skarpe spørgsmål til landechef Mette Hay-Schmidt om baggrunden og de muligheder, det åbner op for.

Hvorfor har I skiftet navn fra Netværk Danmark til EGN?
Vi har skiftet navn fra Netværk Danmark til EGN, fordi vi siden netværket blev stiftet i Svendborg for 25 år siden har udviklet os til verdens næststørste udbyder af professionelle netværk for ledere og specialister.

EGN er det, netværket kaldes internationalt og på gruppeniveau, så selve navnet lå lige for.

Hvorfor står der stadigvæk Netværk Danmark i logoet?
Navneskiftet til EGN vil ske i en glidende overgang, hvor man selvfølgelig godt kan referere til os – og finde os – som Netværk Danmark.

Der ligger meget historiefortælling i vores gamle navn, som vi ikke ønsker skal gå tabt, men derimod gerne vil videreføre til vores nye navn.

Hvad står EGN for?
EGN står for Executives’ Global Network. Det har vi heddet internationalt, siden vi etablerede den første netværksgruppe uden for Danmark for godt 10 år siden.

I dag er EGN verdens næststørste, professionelle netværk med 14.000 medlemmer i 15 lande.

Mette Hay-Schmidt_EGN DK_medium.jpg
Mette Hay-Schmidt tiltrådte som ny CEO for EGN Danmark i marts 2017

Giver navneskiftet medlemmerne nogle nye muligheder?
Som medlem af EGN er der masser af muligheder for at skabe relationer til andre ledere og specialister på tværs af landegrænser – både via vores digitale medlemsunivers, ligesom vi kigger på andre måder, vi kan skabe netværksaktiviteter og sparring på tværs af særligt de nordiske og europæiske lande.

Det skal det nye navn hjælpe til at minde både os selv og vores medlemmer om.

Er der andre ændringer på vej?
Vi forsøger løbende at forny os ved at tilbyde nye former for strategiske netværk – det kan fx være vores projektforløb 360 grader rundt om EU's kommende persondataforordning, vores netværk for unge ledere eller vores kommende netværksgruppe omkring Robotics, som vi har udarbejdet på baggrund af en konkret efterspørgsel fra vores medlemmer.

Fra begyndelsen har vores mission været at hjælpe ledere, specialister og deres virksomheder med at udvikle sig gennem fælles og fortrolige netværksgrupper – det er det stadig, og det fortsætter vi med at gøre mange år endnu.

Følg os og hold dig opdateret om de seneste indsigter og kommende events.