Netværk for kvindelige ledere

BLIV DEL AF ET PROFESSIONELT NETVÆRK, HVOR DU MØDER ANDRE KVINDELIGE LEDERE, UDVEKSLER ERHVERVSERFARING OG SKABER NYE INDSIGTER TIL DIG OG DIN ORGANISATION.

Som medlem af en af vores netværksgrupper for ambitiøse, kvindelige ledere får du adgang til et professionelt netværk, der kan bidrage til at udvikle dine faglige kompetencer, sikre nye indsigter til din organisation og som tilbyder dig sparring på dine faglige, ledelsesmæssige og strategiske udfordringer i et fortroligt rum.

Klik her og udfyld formularen for at høre mere

Profil af medlemmerne
Vores netværksgrupper for kvindelige ledere består af erfarne ledere med strategisk og operationelt ansvar. Din titel er afdelingsleder, teamleder, daglig leder eller lignende - eller du leder en specialiseret afdeling.

Se også andre EGN-grupper for ledere og specialister

EGN har både grupper for kvindelige ledere i private virksomheder, i den offentlige sektor samt kombinerede netværksgrupper - og både i Øst- og Vestdanmark. Kontakt os via formularen, så vi i fællesskab kan finde den gruppe, der bedst matcher dine ønsker, faglige niveau og organisation.

”Det handler naturligvis om tid i en travl hverdag til at kunne række ud, men hver gang jeg aktivt rækker ud, så får jeg utrolig meget ud af det.”

       - Maria Gadeberg Buur
         Medlem af EGN og Marketingchef, Cook Medical, EMEA

 

UDFYLD FORMULAREN OG HØR MERE:

Hvis vi skal ringe på et bestemt tidspunkt, så angiv det i beskedfeltet nederst

Følg os og hold dig opdateret om de seneste indsigter og kommende events.