Historien om EGN

I mere end 25 år har vi opbygget relationer og delt værdifuld erfaring blandt virksomhedsledere og specialister. At skabe værdifulde professionelle relationer i et fortroligt netværk udgør fortsat kernen og drivkraften i vores organisation:

EGN, Executives’ Global Network, blev etableret i 1992 i Svendborg af Jeanette og Jørgen Galsgaard. Netværkstanken opstod, da Jørgen Galsgaard som økonomichef ved Fyens Andels Foderstofforretning (FAF) stod i en situation, hvor han manglede fagfæller at spørge til råds i sin organisation. Det ledte til, at han startede en erfagruppe for økonomi-, finans- og regnskabsansvarlige i dansk erhvervsliv: ØKO2002.

I 1996 blev den første netværksgruppe for IT-ledere etableret, og i de følgende år voksede netværket til at inkludere netværksgrupper for ledere og specialister fra Logistik, Indkøb, Salg & Marketing og Daglig Ledelse. Samtidig ændrede virksomheden navn til Netværk Danmark.

EGN_25_blue.jpg

I 2004 kom den erfarne erhvervsmand Jens Erik Karlskov Jensen ombord som medejer og formand for virksomhedens bestyrelse.

I 2008 blev den første netværksgruppe lanceret i Sverige - og dermed blev der taget det første spadestik til det globale netværk, EGN. Senere samme år blev EGN Norge og Singapore føjet til porteføljen, og i de følgende år ekspanderede EGN Group betydeligt, især i Europa og Asien; En udvikling der er fortsat frem til i dag.

Fra begyndelsen har målet været at hjælpe personer og virksomheder med at udvikle sig gennem fælles og fortrolige netværksgrupper, hvor professionelle relationer og erfaringsudveksling skabes.

I 2014 trak Jørgen Galsgaard og Jens Erik Karlskov Jensen sig tilbage fra den daglige ledelse, men begge spiller stadig en aktiv rolle i bestyrelsen, hvor Jens Erik Karlskov Jensen er formand.

Følg os og hold dig opdateret om de seneste indsigter og kommende events.