Værdiskabende forhandlingsteknik

Optimér dine forhandlinger med stærke forhandlingsteknikker og effektfulde processer.

Målet med dette kursus i forhandlingsteknik er, at du opnår succes ved forhandlingsbordet, allerede når du vender tilbage på arbejde. 

I samarbejde med Mannaz tilbyder EGN et intensivt 2-dages kursus i forhandling, der skaber resultater for vores medlemmer - og til en særdeles skarp pris.

Vi forhandler hele tiden – bevidst som ubevidst – og kravene til professionelle forhandlingsteknikker stiger. På dette kursus i forhandlingsteknik får du viden, værktøjer og træning, så du kan styre de fleste forhandlingssituationer med ro og overblik.

Du finder også ud af, hvad der skal til for, at begge parter føler sig hørt og tilgodeset, så du skaber optimale resultater. I et fortroligt miljø får du styr på forhandlingsteknik i teori og i praksis. Du bliver udfordret og får personlig feedback på din forhandlingsteknik, hvilket skaber den bedste og vedvarende læring. 

Læs mere om kurset her.

Kurset henvender sig til
Dette kursus i forhandlingsteknik er for alle, der i deres hverdag kommunikerer for at opnå et mål. Evnen til at forhandle og vælge den mest effektive forhandlingsteknik er nemlig en tværgående kompetence og medvirker til at skabe resultater, effektivitet og styrkede relationer. Ikke kun i direkte forhandlinger, men også i konflikthåndtering og opnåelse af det effektfulde møde eller i forretningsprocessen.

Kurset er relevant for dig, der f.eks. er leder, indkøber, sælger eller arbejder med projekter. Forhandlingsteknik i teori og praksis er også for dig, som har erfaring med forhandling, men har behov for konkrete værktøjer og mere træning i forhandlingsteknik.

Allerede medlem? Tilmeld dig via EGNs medlemsunivers. 

Endnu ikke medlem? Læs mere om medlemskab i EGN her.

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores samtykkeerklæring.

Følg os og hold dig opdateret om de seneste indsigter og kommende events.