Toplederens digitale transformation

Kan du stille de rigtige spørgsmål til virksomhedens it-chef, forstår du, hvad mediebureaet taler om, er du klædt på til robotics og hvilket mandat har du givet forretningens digitale samarbejdspartnere?

Den digitale omstilling stiller nye krav til virksomhedslederen: Det betyder nye måder at tænke sin strategi, platforme og organisation på – og en helt ny begrebsverden at forholde sig til.

Nu får du muligheden for at være med i et fortroligt netværk, hvor vi dykker ned i den nye digitale virkelighed – set fra toplederen og lederens skrivebord.

Netværksgruppen bliver sammensat af kompetente sparringspartnere, der fagligt matcher dit niveau og behov. En professionel netværksleder sikrer, at du bliver udfordret og inspireret med vægt på gruppens egne erfaringer samt nye tendenser og værktøjer, som du kan bruge direkte i din professionelle hverdag.

Netværksgruppen henvender sig til topledere og ledere fra private virksomheder, der har et ledelsesmæssigt ansvar i relation til virksomhedens digitale transformation i større eller mellemstore virksomheder med geografisk placering på Sjælland.

Vi afholder et uforpligtende infomøde om den nye netværksgruppe:

torsdag den 24. august 2017 kl. 15.30-17.30 – med efterfølgende vin og vand samt networking

På infomødet får du mulighed for at møde andre kolleger fra branchen og høre mere om netværket generelt og særligt vores nye netværksgruppe for ledere, der står over for at sætte den strategiske retning i den digitale tidsalder.

Du møder også Jannik Liedner, partner og CEO i LIFTED A/S, et strategisk konsulenthus, som er specialiseret i at hjælpe virksomheder med at få mest muligt ud af deres digitale tilstedeværelse og online media-investeringer.

Jannik har rådgivet om digital marketing og forretningsudvikling siden de første virksomheder indtog internettet kommercielt i midten af 1990’erne. Jannik Liedner er desuden certificeret underviser på den internationalt anerkendte uddannelse ”Professional Diploma in Digital Marketing” som udbydes af The Digital Marketing Institute.

Læs mere om vores netværksgrupper for digital ledelse

Hvis du ikke har mulighed for at deltage på dagen, eller gruppen ikke matcher dit ledelsesniveau, dine geografiske ønsker og/eller faglige behov, kan du altid søge om medlemsskab ved at klikke her, hvorefter du vil blive kontaktet af en af vores netværksrådgivere for en mere dybdegående samtale med henblik på at finde den rette netværksgruppe. 

Deltag i eventet

Ja, jeg har læst og forstået betingelserne for tilmelding

Følg os og hold dig opdateret om de seneste indsigter og kommende events.