Hvis din virksomhed ikke har 0- og 1-taller i sit DNA, så kan du sandsynligvis genkende ovenstående som reelle udfordringer. På dette Management Brief sætter vi fokus på, hvordan man kan skabe et digitalt fundament til at drive kontinuerlig innovation og en god digital forretning.

Det kræver nemlig at man kan flytte sig hurtigt og at man kan handle med sine kunder digitalt på mange platforme og via mange forretningsmodeller.

Hvordan bygger man et digitalt fundament, der ruster virksomheden til at konkurrere i fremtiden? Og hvordan leder man sin virksomhed på rejsen og tage de næste digitale skridt? Din virksomheds evne til at handle digitalt med kunder vil blive endnu mere forretningskritisk og helt afgørende for morgendagens konkurrencesituation.

Hvad kan du forvente

På dagen vil du møde talere, der har været helt nede i maskinrummet og arbejdet med digitale fundamenter og digitale kundeoplevelser i mange år. De er "practitioners" ud i at digitalisere kerneforretninger og kan videregive værdifuld erfaring og løsningsforslag til, hvordan succesfulde digitale fundamenter kan opbygges – og ledes.

Du vil også blive klogere på begreber som Microservices og Evolutionary Architecture på et strategisk niveau, som kan sikre fart, agilitet og digitalt fokus i virksomheden - en fundamental anderledes måde at lede sin it-organisation på.  

Målgruppe

Arrangementet henvender sig hovedsageligt til personer med ansvar for eller indflydelse på virksomhedens it-platforme eller ecommerce løsning - CTOs, CIOs, CMOs, CSOs, Ecommerce managers, Head of Marketing, Head of Digital Development. Primært fra private virksomheder, der er modne og mellemstore/store, da disse især vil kunne genkende udfordringer vedrørende at sidde fast i en monolitisk it-arkitektur, som gør det svært at blive digitale og agile (det kan være både B2B- og B2C-virksomheder).


Program og talere

13.00-13.10
Velkommen
Brian Mikkelsen, Dansk Erhverv

13.10-13.30
Digitalisering og agilitet er morgendagens konkurrenceparametre
Tommy Ahlers, Investor, iværksætter og MF'er

13.30-14.00
At drive digitalisering i virkeligheden
Kristian Hjort-Madsen, Koncerndirektør for Digitalisering, IT og Innovation, Alm. Brand

14.00-14.30
Pause

14.30-15.00
Ryk din platform fra hinanden. Case-baseret inspiration
Toke Lund, Direktør for International Ecommerce og Digital Strategi, Novicell

15.00-15.30
Det gode købmandskab. Agilitet er ikke en luksus, men en nødvendighed
Michael Christiansen, Professionelt bestyrelsesmedlem og rådgiver, tidligere CEO i SILVAN, Fakta og ILVA

15.30-16.30
Let anretning og networking
 

Få rabat som medlem af EGN Danmark

Som medlem af EGN Danmark får du rabat på Novicells arrangement. Normalprisen er 2.995 og EGNs pris med rabatkode er 1.495 kr.

Ved tilmelding skal du bruge rabatkoden: NovicellEGN2020

Du kan læse meget mere om programmet og talerne, samt tilmelde dig her

Frister

 

Endnu ikke medlem? Læs mere om medlemskab i EGN her.

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores samtykkeerklæring.

Følg os og hold dig opdateret om de seneste indsigter og kommende events.