Social Selling – Sælg professionelt med LinkedIn

LinkedIn er et socialt netværk målrettet erhvervslivet.
På LinkedIn kan du holde styr på dine kontakter i dit professionelle netværk, og du kan synliggøre dig selv og dine kompetencer.

På verdensplan har LinkedIn mere end 610 mio. brugere og over 2.065.000 danskere har i dag en LinkedIn profil. Det gør LinkedIn til det næststørste sociale netværk herhjemme kun overgået af Facebook – og det suverænt største sociale medie for erhvervslivet.

Men det er de færreste af os, der udnytter de mange muligheder på LinkedIn optimalt fordi vi ikke har lært at bruge det sociale netværk professionelt fra starten.

Derfor tilbyder EGN nu en gratis peptalk i samarbejde med kursusvirksomheden LinkedInsider, hvor eksperterne deler ud af deres store viden, og giver os vigtige tips og tricks til LinkedIn.

På peptalken vil du få nogle af de teknikker, der har givet deres kursister massive salgsresultater gennem de sidste to år.

Teknikker du kan gå hjem og bruge med det samme. Og du får senere mulighed for at deltage på et heldags kursus, hvor vi går meget mere i dybden.

Allerede medlem? Tilmeld dig via EGNs medlemsunivers

Endnu ikke medlem? Læs mere om medlemskab i EGN her.

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores samtykkeerklæring.

Følg os og hold dig opdateret om de seneste indsigter og kommende events.