Social Selling med LinkedIn

På LinkedIn kan du gå i direkte dialog med over 853.000 danske beslutningstagere, hvis du blot ved hvordan. LinkedIn er et socialt netværk målrettet erhvervslivet. På LinkedIn kan du holde styr på dine kontakter i dit professionelle netværk, og du kan synliggøre dig selv og dine kompetencer. 

Men det er de færreste af os, der udnytter de mange muligheder på LinkedIn optimalt, fordi vi ikke har lært at bruge det sociale netværk professionelt fra starten.

Derfor tilbyder EGN - i samarbejde med kursusvirksomheden LinkedInsider – et dagskursus, hvor eksperterne Jacob Elton og Martin Lund deler ud af deres store viden.

Læs mere om kurset her.

Det lærer du på kurset:
Kursets formål er, både at give dig det rigtige mindset, den rette viden, og de værktøjer, der skal til, for at du kan blive social sælger. Om du sælger et budskab, dig selv eller din virksomhed er underordnet – kurset giver dig et magtfuldt værktøj, som du kan bruge, som du vil.

Du skal:

  • Arbejde hands-on på optimering af din profil
  • Lære hvordan du får nye kunder via LinkedIn
  • Lære hvordan du måler din succes som social sælger fra dag til dag, og præcis hvad du skal gøre for at blive bedre.

Du får også en masse tips og tricks, der vil gøre din hverdag mere effektiv og motiverende, og vi afslutter kurset med en helt konkret personlig handlingsplan, som vi anbefaler, at du følger, hvis du vil have resultater.

Husk, at du skal have din computer med på kurset – en tablet eller telefon er desværre ikke nok.

Dit niveau?
Kurset tager udgangspunkt i, at du har en profil på LinkedIn. Uanset hvor meget eller lidt du har brugt LinkedIn, vil du kunne deltage og få masser af værdi med hjem.

Allerede medlem? Tilmeld dig via EGNs medlemsunivers

Endnu ikke medlem? Læs mere om medlemskab i EGN her.

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores samtykkeerklæring.

Følg os og hold dig opdateret om de seneste indsigter og kommende events.