Rundvisning i Novozymes Innovation Campus

For knapt et år siden åbnede Novozymes dørene til deres nye globale Innovation Campus i Lyngby. For Facility Management afdelingen betød det at selve idriftsættelse af bygningen nu kunne gå i gang, men også at et dedikeret arbejde med change management til Activity Based Workplaces (ABW) skulle stå sin prøve. 

Nu får du muligheden for at se den flotte nye bygning, få beskrevet tankerne bag den lækre indretning og desuden høre lidt om, hvordan det er gået efter at ”Zymer’ne” er flyttet ind. Project Manager Trine Søegaard byder på rundvisning og inviterer til dialog om ABW og den forandringsproces de har været igennem:

  • Hvordan lykkes du bedst muligt med at få medarbejderne til at ændre adfærd og vaner?
  • Hvordan tackles modstand mod forandringer?
  • Er ABW svaret på alle vores udfordringer med at skabe mere plads på færre kvadratmeter?

Eftermiddagen er interessant for dig, der gerne vil inspireres af indretning af et moderne kontorbyggeri (med laboratorier), går med tanker om at ændre seating policy og/eller gerne vil blive klogere på og drøfte de forandringsprocesser, vi gennemgår i den slags projekter. Du er sandsynligvis Facility Manager, men kunne også være fra HR og/eller være involveret i projekter af lignende karakter.

Læs mere om Novozymes Innovation Campus og se et detaljeret program her.

 

Allerede medlem? Tilmeld dig via EGNs medlemsunivers

Endnu ikke medlem? Læs mere om medlemskab i EGN her.

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores samtykkeerklæring.

Følg os og hold dig opdateret om de seneste indsigter og kommende events.