Robotterne kommer – hvordan kan vi udnytte det?

Digitalisering, Big Data og ikke mindst RPA (Robotics Process Automation) er nogle velomtalte emner for tiden.

RPA lyder måske teknisk, men er i virkeligheden blot et stykke software, der kan benyttes til at effektivisere og optimere en lang række forskellige administrative funktioner. Planlægning, masterdata, medarbejderadministration og indkøbsoptimering er blot nogle af de mange områder, der med fordel kan benytte RPA.

Vi har fornøjelsen af at møde bl.a. FLSmidth, der fortæller om, hvordan de gennem de seneste 1-2 år har arbejdet med RPA til indkøbsoptimering, og allerede i dag har høstet betydelige fordele.

Vi vil kigge nærmere på selve kernen i RPA for at blive klogere på, hvordan man kommer i gang og hvilke processer, der egner sig til at blive automatiseret. Vi kommer til at høre om nogle af de fordele, RPA-teknologien kan give, og den udvikling, der har været på området. 

Vi byder på en spændende eftermiddag, hvor du kan forvente:

  • at få inspiration omkring RPA og mulige anvendelser
  • at få indblik i konkrete praktiske erfaringer
  • overvejelser om, hvordan man kan komme i gang
  • at kunne oversætte dette til egen hverdag
  • networking med andre medlemmer fra EGNs grupper for indkøbsdirektører, logistikdirektører, Category Managers, fabrikschefer m.fl. 

Asgeir web.png

Asger Frøsig Sørensen og Lars Thorgaard Henriksen fra PwC vil fortælle os om anvendelsen af RPA baseret på konkrete cases fra forskellige funktioner. Asger er Manager i PwC Consulting og Lead på RPA og Performance Management og bidrager med mange års erfaring inden for Automation, BI og Procesoptimering. 

Lars_0.png

Lars er Director i PwC Operational Consulting. Lars har en baggrund fra industrien og har indgående kendskab til hvorledes RPA er implementeret i en række kundecases.  

Anders Linder.png

Vi får også besøg af Anders Linder, der er Head of Procurement Center of Excellence i FLSmidth. Han stiftede første gang bekendtskab med RPA på et møde med et konsulentfirma i Indien. Efter mødet stod Anders tilbage med fornemmelsen af, at alle og enhver kunne komme i gang med at bruge RPA og få meget store gevinster. Han fik to ildsjæle til at involvere sig i det og brugte 50.000 kr. på software. Siden da er det gået hurtigt. I 2019 håndterede FLSmidth 50.000 indkøbstransaktioner med RPA og sparede 35 fuldtidsansattes arbejde!

Læs det fulde program her.

Allerede medlem? Tilmeld dig via EGNs medlemsunivers

Endnu ikke medlem? Læs mere om medlemskab i EGN her.

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores samtykkeerklæring.

Følg os og hold dig opdateret om de seneste indsigter og kommende events.