Projekt:værktøjsdagen - 20. november 2019

Årets konference for projektledere

Projekt:værktøjsdagen stiller skarpt på projektledelse og de værktøjer, der giver succes – både it-værktøjer, ledelsesmetoder og uddannelse.

Du bliver præsenteret for et bredt udsnit af de værktøjer, der understøtter og effektiviserer projektledelsen i det daglige, og hvor du kan opleve andres erfaringer med både at vælge, anvende og udrulle dem.

Erfaringsdeling i centrum

Værktøjerne præsenteres af kunder og brugere, som deler deres overvejelser ved indkøb, deres erfaringer med at implementere dem, og hvordan værktøjerne indgår i organisationens projektledelse.

Du får en levende og realistisk oplevelse af værktøjerne og dermed et stærkt fundament for at styrke projektledelsen i din organisation

Ud over kundecase-præsentationer, workshops og 1:1 sessions er konferencen et professionelt forum, der bringer projektledere, projektchefer og leverandører sammen, hvilket skaber grobund for dynamisk og relevant faglig networking.

Du får rabat på din billet til projekt:værkstøjsdagen via dit EGN-medlemskab. Deltag med EGN for kun 1.870,- kr.  

Er du medlem af EGN Netværk Danmark:
Brug koden PVD19-EGN på mi.conferencemanager.dk - du ledes herefter over på projektdagen.dk, hvor du kan læse mere og tilmelde dig.

Er du ikke medlem:
Kan du læse mere og tilmelde dig på projektdagen.dk

Følg os og hold dig opdateret om de seneste indsigter og kommende events.