Nytårsbriefing: Finansbossen møder erhvervsbossen

Inden længe ringer nytårsklokkerne ind til 2020, og i den forbindelse inviterer vi vore medlemmer til en nytårsbriefing med status på dansk økonomi og fremtidsudsigterne for det kommende år. 

Nationalbankdirektør Hugo Frey Jensen giver et sundhedstjek på finanserne og kigger i krystalkuglen for 2020 med et kvalificeret bud på udviklingen de næste 12 måneder.

Med udgangspunkt i den aktuelle økonomiske situation, giver Brian Mikkelsen direktør i Dansk Erhverv, derefter sit bud på muligheder og udfordringer for dansk erhvervsliv de kommende år med fokus på de stigende udfordringer med at tiltrække kvalificeret arbejdskraft.

Han giver eksempler på, hvordan virksomhederne kan rekruttere til fremtidens arbejdsmarked, og hvad det kræver at tiltrække flere højt kvalificerede medarbejdere.

Efter indlæggene vil der være en debat mellem finansbossen og erhvervsbossen med mulighed for at stille uddybende spørgsmål.

Om Hugo Frey Jensen, direktør i Danmarks Nationalbank
Hugo Frey Jensen er direktør i Danmarks Nationalbank siden 2011. Hugo Frey er uddannet cand.oecon. fra Aarhus Universitet i 1984 og har arbejdet i Nationalbanken siden. Han har siddet i en række udvalg og bestyrelser i infrastrukturelle selskaber i den finansielle sektor og i Den Europæiske Centralbanks og dens forgængers pengepolitiske ekspertgrupper. 

Om Brian Mikkelsen, adm. direktør i Dansk Erhverv
Brian Mikkelsen er adm. direktør i Dansk Erhverv og tidligere medlem af Folketinget, hvor han repræsentererede Det Konservative Folkeparti. Han er tidligere kultur-, justits-, økonomi-, og erhvervsminister. Brian Mikkelsen var også formand for den konservative folketingsgruppe og sad i Folketinget 1994-2018, hvorefter han blev direktør i Dansk Erhverv.

Se det fulde program her.

Allerede medlem? Tilmeld dig via EGNs medlemsunivers

Endnu ikke medlem? Læs mere om medlemskab i EGN her.

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores samtykkeerklæring.

Følg os og hold dig opdateret om de seneste indsigter og kommende events.