Nye netværksgrupper for kvindelige ledere m. personaleansvar

Fyn & Jylland

Hvad vil det sige at være leder? Har det særlig betydning at være kvindelig leder? Og hvordan bliver du den bedste leder overfor dine medarbejdere – og dig selv?   

Nu får du muligheden for at få en forsmag på værdien af et fortroligt netværk, hvor du kan søge inspiration, skabe relationer og erfaringsudveksle med andre ambitiøse, kvindelige ledere, når EGN Netværk Danmark afholder et uforpligtende infomøde:

onsdag den 25. oktober 2017 kl. 13.00–16.00 i Kolding

Tilmeld dig her

Infomødet henvender sig til kvindelige ledere og mellemledere med direkte personaleledelse i store og mellemstore virksomheder med henblik på optagelse i vores nye netværksgrupper for kvindelige ledere i henholdsvis Jylland og på Fyn.

Selve mødet er struktureret, så du får en reel oplevelse af den kompetenceudvikling, inspiration og sparring, du kan forvente som del af en netværksgruppe i EGN Netværk Danmark.

”Man får altid noget med fra møderne. Det er sikkert ikke det samme, de andre tager med hjem. Men man får altid inspiration og nogle tanker til at gøre ting anderledes.”

Målet er at give dig indblik i netværket og introducere dig for andre potentielle netværksmedlemmer, så du har en forudsætning for at vurdere matchet samt din og din virksomheds potentielle udbytte ved et medlemskab.

Læs mere om vores netværksgrupper for ledere her.

Hvis du ikke har mulighed for at deltage på dagen, eller gruppen ikke matcher dit ledelsesniveau, dine geografiske ønsker og/eller faglige behov, kan du altid søge om medlemskab ved at klikke her, hvorefter du vil blive kontaktet af en af vores netværksrådgivere for en mere dybdegående samtale med henblik på at finde den rette netværksgruppe.

 

 

Deltag i eventet

Ja, jeg har læst og forstået betingelserne for tilmelding

Følg os og hold dig opdateret om de seneste indsigter og kommende events.