Ny netværksgruppe for R&D-chefer og -direktører

Produktudviklingen sker i dag så hurtigt, at det stiller enorme krav til virksomhedernes evne til at forstå, udnytte og anvende nye teknologier til at udvikle innovative produkter, der lever op kundernes krav og forventninger.

Det rejser samtidig nye forventninger til den agile og effektive R&D-strategi – og ikke mindst R&D-chefens ansvar for både udviklingen og implementeringen af denne strategi.

Nu får du muligheden for at få en forsmag på værdien af et fortroligt netværk, hvor du kan søge inspiration, skabe relationer og erfaringsudveksle med andre R&D-ansvarlige, når EGN Netværk Danmark afholder et uforpligtende infomøde:

fredag den 25. august 2017 kl. 9.00-12.00 med efterfølgende networking

Infomødet henvender sig til R&D-chefer og -direktører for store og mellemstore virksomheder i Storkøbenhavn, der har fokus på forskning og udvikling af nye produkter på tværs af brancher. 

Målet er at give dig indblik i netværket og introducere dig for andre potentielle netværksmedlemmer, så du har en forudsætning for at vurdere matchet samt din og din virksomheds potentielle udbytte ved et medlemskab

Du møder også Claus Crone Fuglsang, Senior Vice President for Research & Technology i Novozymes, der årligt re-investerer cirka 13 pct. af omsætningen – svarende til 1,85 mia. kroner – i forskning og udvikling.

Claus vil fortælle om en af de store udfordringer, som de fleste R&D-ansvarlige i videnstunge virksomheder, vil kunne nikke genkende til: nemlig hvordan man holder sig ajour på teknologisiden i en verden med eksponentiel udvikling i teknologi – og hvordan man tiltrækker og udvikler talent og viden.

Læs mere om vores netværk for innovation og forretningsudvikling her.

Hvis du ikke har mulighed for at deltage på dagen, eller gruppen ikke matcher dit ledelsesniveau, dine geografiske ønsker og/eller faglige behov, kan du altid søge om medlemsskab ved at klikke her, hvorefter du vil blive kontaktet af en af vores netværksrådgivere for en mere dybdegående samtale med henblik på at finde den rette netværksgruppe. 

 

Deltag i eventet

Ja, jeg har læst og forstået betingelserne for tilmelding

Følg os og hold dig opdateret om de seneste indsigter og kommende events.