Ny netværksgruppe for IT-projektledere

Den hastige digitale transformation stiller fornyede krav til IT-projektlederen. Der kræves større agilitet og flere skræddersyede løsninger, samtidig med at du ofte står med lige dele ansvar for strategi og implementering.

Nu får du muligheden for at få en forsmag på værdien af et fortroligt netværk, hvor du kan søge inspiration, skabe relationer og erfaringsudveksle med andre IT-projektledere, når EGN Netværk Danmark afholder et uforpligtende infomøde:

mandag den 28. august 2017 kl. 13.00–16.00 på Hotel Opus i Horsens

Infomødet henvender sig til erfarne IT-projektledere fra store og mellemstore virksomheder i Vestdanmark, som har egne projektafdelinger.

Mødet er struktureret, så du får en reel oplevelse af den inspiration og sparring, du kan forvente som del af en netværksgruppe i EGN Netværk Danmark. 

Målet er at give dig indblik i netværket og introducere dig for andre potentielle netværksmedlemmer, så du har en forudsætning for at vurdere matchet samt din og din virksomheds potentielle udbytte ved et medlemskab.

Du møder også Kirsten Kondrup Andersen, Product Owner (Solution Architechture) for Bankdata. Med mere end 25 års erfaring i IT-projektledelse hos Bankdata – og over 10 års erfaring som mentor og coach i det agile mindset – kommer Kirsten Kondrup Andersen med en solid erfaring i ledelse af IT-projekter.

Hun vil fortælle om sin aktuelle rolle hos Bankdata, samt sin gevinstrealisering i at være medlem af en netværksgruppe hos EGN Netværk Danmark.


Læs mere om vores netværk for IT-services her.

Læs mere om vores netværk for projektledelse her.
 

Deltag i eventet

Ja, jeg har læst og forstået betingelserne for tilmelding

Følg os og hold dig opdateret om de seneste indsigter og kommende events.