Ny netværksgruppe for e-conomic i Vest

Den seneste opgradering af e-conomic giver adgang til en lang række nye og spændende funktionaliteter, som i mange tilfælde overgår både SAP, Dynamics AX og andre store, dyre ERP-løsninger. Hvordan udnytter du bedst alle mulighederne – og hvordan får du mest værdi ved brugen af e-conomic?

Ny netværksgruppe i EGN Netværk Danmark sætter fokus på anvendelsen og brugeroplevelsen af e-conomic. I den forbindelse inviterer vi til et uforpligtende infomøde:

torsdag den 2. november 2017 kl. 14.00–16.30 - med kaffe, kage og efterfølgende networking

Infomødet henvender sig til ledere og mellemledere med ansvar for e-conomic som ERP-løsning i virksomheden og med geografisk placering i Vestdanmark.

Selve mødet er struktureret, så du får en reel oplevelse af den kompetenceudvikling, inspiration og sparring, du kan forvente som del af en netværksgruppe i EGN Netværk Danmark.
 

Netværket er en værdifuld genvej, hvis du skal have løst et problem. Det sparer dig både tid og penge i form af fejltagelser, du kan undgå at begå.


Målet er at give dig indblik i netværket og introducere dig for andre potentielle netværksmedlemmer, så du har en forudsætning for at vurdere matchet samt din og din virksomheds potentielle udbytte ved et medlemskab.

Du vil også møde Peter Friis og Rune Larsen fra e-conomic Danmark, som vil fortælle om det sidste nye i e-conomic og hvordan du bedst bruger workflows som et effektivt værktøj i dit arbejde.

Læs mere om vores netværksgrupper for Økonomi

Deltag i eventet

Ja, jeg har læst og forstået betingelserne for tilmelding

Følg os og hold dig opdateret om de seneste indsigter og kommende events.