Morgenbriefing - Virksomhedens digitale rejse

- Modeller til at teste modenhed og IT-sikkerhed

Hvor langt er din virksomhed på den digitale rejse?
Og er den gearet til næste niveau på de ledelsesmæssige- og digitale kompetencer, og ikke mindst IT-sikkerheden?

Morgenbriefet er relevant for alle beslutningstagere med interesse for den digitale udvikling og IT-sikkerhed. Vi sætter fokus på krav til fremtidens kompetencer, talenter og værktøjer. 

De fleste beslutningstagere italesætter behovet for digitale kompetencer, som en af de største udfordringer fremadrettet.

Det er det vigtigt at gøre sig klart, hvilke kompetencemæssige behov I har. Dette hænger tæt sammen med, hvor digitalt moden både virksomheden og markedet, er.

Unikt værktøj til måling af modenhedssniveau
Heidrick & Struggles, der blandt andet arbejder med udvælgelse af talenter, har udviklet et værktøj, der netop fokuserer på at måle organisationens digitale modenhed, hvorved relevante indsatsområder kan identificeres.

Der rettes fokus på, hvilke digitale ledelsesmæssige og faglige kompetencer der er behov for.

Modellen definerer fem modenhedsniveauer med tilhørende kendetegn og deraf følgende kompetencekrav, som alle virksomheder skal være opmærksomme på i den digitale rejse.

Test din virksomhed
Henrik Andersen og Niels Bentzen fra Heidrick & Struggles giver dig et indblik i modellen, så du kan teste hvor din virksomhed befinder sig på den digitale rejse.

Derudover er det vigtigt at have fokus på sikkerheden i den digitale transformation, og hvad det kræver af værktøjer og kompetencer.

Jesper Zerlang fra LogPoint fortæller, hvordan de arbejder med it-sikkerhed i LogPoint og hvordan du tester din virksomheds IT-sikkerhed på flere niveauer.

Allerede medlem? Tilmeld dig via EGNs medlemsunivers

Endnu ikke medlem? Læs mere om medlemskab i EGN her

Følg os og hold dig opdateret om de seneste indsigter og kommende events.