Morgenbrief med Sune Stilling, Head of Growth, Mærsk Gruppen

Du inviteres til executive morgenbrief med Sune Stilling, Head of Growth i Mærsk Gruppen. Sune Stilling refererer direkte til Group CEO, Søren Skou og er leder af Mærsk Growth, der er Mærsk Gruppens ”udviklingsrum” for nye ventures.

Mærsk Growth bygger, samarbejder med og investerer i fremtidens forretninger. Via sine mange rejser og møder med startups bygger Sune Stilling bro mellem nye idéer og Mærsk gruppens mange års operationel ekspertise og infrastruktur i verdensklasse.

På EGN-dagen i november 2019 om ”Ledelse ind i fremtiden” havde vi bl.a. besøg af Tom Knutzen, CEO, Jungbunzlauer Suisse AG, formand i Tivoli m.fl., som udtalte:

"At være stor og lille på en og samme tid er et af kravene til fremtidens topleder

Det er i dette krydsfelt, vi skal se virksomheder blomstre. Hvordan lykkes Mærsk med denne udfordrende opgave? Sune Stilling vil fortælle om sit arbejde med fremtidens vækst i Mærsk. Opgaverne, ugen, resultaterne, bekymringerne, læringspunkterne.

Om Sune Stilling
Sune Stilling er Head of Growth i Mærsk Gruppen med direkte reference til Group CEO, Søren Skou. Sune kom til Mærsk i 1999 og har opnået solid erfaring fra gruppens transport-, logistik- og energidivisioner, hvor han har udfyldt seniorroller som bl.a. CEO og skabt resultater via fokus på turnaround, transformation, frasalg og profitabel vækst.

Sune har desuden været CEO for Egyptian Drilling Company. Han har bl.a. en HD-uddannelse fra CBS, en master i finance fra Singapore Management University samt en MBA fra IMD.

Program
08.00-08.30 Ankomst, kaffe og morgenbrød

08.30-09.30 Indlæg ved Sune Stilling, Head of Growth, Mærsk Growth

09.30-10.00 Spørgsmål, dialog og netværk


Allerede medlem? Tilmeld dig via EGNs medlemsunivers

Endnu ikke medlem? Læs mere om medlemskab i EGN her.

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores samtykkeerklæring.

Følg os og hold dig opdateret om de seneste indsigter og kommende events.