Leder du specialister?

- Kom og oplev værdien af et professionelt netværk

Specialister besidder en dybere viden og drivkraft end gennemsnittet og skal ofte motiveres anderledes end andre medarbejdere til at anvende og udvikle deres unikke viden.

Savner du redskaber til, hvordan du leder specialister endnu mere effektivt og får det bedste ud af de specialiserede og kreative medarbejdere? Er du en erfaren leder – og er du måske selv specialist?

Få en forsmag på værdien af et fortroligt netværk, hvor du kan få nye indsigter, erfaringsudveksle og skabe relationer blandt andre med ledelsesansvar for specialister i Vestdanmark på vores uforpligtende infomøde:

Tirsdag den 28. november 2017 klokken 13.00-16.00 i Horsens

Tilmeld dig her

Infomødet henvender sig til den erfarne afdelingsleder, som sidder i et krævende lederjob for specialister i de store virksomheder i Vestdanmark. Du er leder for medarbejdere, der typisk har en længerevarende uddannelse eller et specialiseret karriereforløb bag sig.

Infomødet er struktureret, så du får en reel oplevelse af den inspiration og sparring, du kan forvente som del af et ledernetværk i EGN.

Målet er at give dig indblik i netværket og inspiration til at takle din egen lederrolle gennem oplæg om relevante emner samt sparring med andre specialistledere.

Læs mere om vores netværk for ledere

Dagens oplæg: Hvem er specialisterne – og hvordan skal du tackle dem?

Med afsæt i Helle Degns bog ‘Primadonnaledelse’ vil cand.psych.aut Susanne Ulveman fra Couragepro tage os rundt om de fire ‘kategorier’ af specialisttyper, perspektivere typerne og fortælle om, hvordan man motiverer og leder specialisterne bedst muligt.

ga-49.jpg

Efter mødet er der yderligere mulighed for at netværke med medlemmerne, så du kan vurdere, om netværksgruppen er det rette match for dig.

 

Deltag i eventet

Ja, jeg har læst og forstået betingelserne for tilmelding

Følg os og hold dig opdateret om de seneste indsigter og kommende events.