Kvinder og investeringer på d'Angleterre

Som medlem af vores netværk for direktionssekretærer inviteres du til et formiddagsmøde på d'Angleterre under temaet ”Kvinder og Investeringer”.
 

Med de meget lave renter og i flere banker negative er det ikke altid en god forretning at have penge stående på en almindelig konto over længere tid. Derfor bliver det mere og mere aktuelt at forholde sig til investeringer. Men det viser sig, at det er svært at få kvinder til at investere.

Faktum er, at flere mænd end kvinder investerer i de finansielle markeder. Der er dog tungtvejende grunde til, at især kvinder bør investere, lyder det fra Marlene Nørgaard Carolus, Adm. direktør i Mybanker.

Kom og hør Marlene berette om, hvorfor det er vigtigt også for kvinder at komme i gang med at investere og hvilke barrierer man som kvinde bør forholde sig til og tackle påny, med et simpelt ”valg”.

Marlene.png

Om indlægsholderen
Marlene Nørgaard Carolus er en dansk erhvervsleder, der har arbejdet internationalt og nationalt i den finansielle sektor siden 1987 hos blandt andet Nordea, HSH Nordbank/Gudme Raaschou Bank A/S, LD/ Alfred Berg /ABN AMRO Bank/.

Marlene Nørgaard har senest været øverste globale chef for Danske Banks Private Banking og Private Wealth aktiviteter i Sverige, Norge, Finland, UK, Luxembourg og Danmark. Hun tiltrådte som Administrerende direktør i Mybanker den 1. januar 2019, og er senest kåret til at være blandt de 100 mest indflydelsesrige kvinder i Danmark.

Om Mybanker
Mybanker er et digitalt mødested for borgere og den finansielle sektor. Virksomheden tror på, at det skaber bedst værdi for samfundet, når borger, samfund og sektor har forståelse for hinanden.

Hos Mybanker kan borgeren blive klædt på til bedre at kunne forstå og få overblik over sine privatøkonomiske muligheder. Og hvis der er behov for et bedre bankmatch, kan de også hjælpe med at finde den rette bank.

Læs mere om Mybanker

Program
8:30-9:00 Ankomst og morgenmad

9:00 Velkomst ved Søren Vadmand, EGN

9:05-10:30 Indlæg fra Marlene Nørgaard, Adm. direktør for MyBanker

10:30-11:30 Rundvisning på d'Angleterre


Allerede medlem? Tilmeld dig via EGNs medlemsunivers

Endnu ikke medlem? Læs mere om medlemskab i EGN her.

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores samtykkeerklæring.

Følg os og hold dig opdateret om de seneste indsigter og kommende events.