Kunstig intelligens og de tre robotter - Odder

- For ledere og specialister i økonomiafdelingen

Med digitaliseringen og særligt robotiseringen står mange virksomheder over for store forandringer de kommende år - i måden de organiserer sig og arbejder på. 

Seminaret afholdes også i København - se her

Mange føler sig usikre på, hvad robotteknologier rummer, og hvad potentialet er for deres organisation. 

Få indsigt i robotternes historie, forstå RPA-teknologien og oplev, hvor nemt det er at bygge robotløsninger, når EGN Danmark inviterer til netværksseminar: 

Tid: torsdag, den 7. juni 2018 kl. 09.00-13.00
        
- registrering og morgenmad fra kl. 8.30
Sted: Odder Parkhotel, Torvald Køhlsvej 25, 8300 Odder

Tilmeld dig her

På netværksseminaret sætter vi spot på økonomiafdelingens potentielle gevinster i at arbejde med kunstig intelligens og de tre robotter: software robotter, fysiske robotter og chatbots.

Vi kigger også nærmere på, hvorfor anvendelse af RPA, Robotic Process Automation, stiger voldsomt netop nu. 
Det drejer sig nemlig ikke kun om effektivisering og omkostningsbesparelser.

Christoffer McCarthy Mors vil tage os med gennem historien om den kunstige intelligens og de tre robotter: Vi står midt i en af de største teknologiske vækstperioder nogensinde. Så stor, at det allerede nu bliver kaldt den fjerde industrielle revolution. Denne revolution er i høj grad drevet af AI og robotter.

Christoffer McCarthy Mors er partner og CEO i VENZO Innovate, et konsulenthus, der rådgiver inden for faciliteret innovation, IoT, Machine Learning og Media Services.

Carsten Steffensen vil kort fortælle om RPA-teknologien og derefter vise, hvordan man bygger en robot, der kan automatisere en administrativ proces.

Carsten Steffensen er teknologichef og partner i Spitze & Co, et konsulenthus med fokus på tekniske løsninger inden for Customer Engagement og Knowledge Management. 

ALLEREDE MEDLEM - TILMELD DIG HER

 

Deltag i eventet

Ja, jeg har læst og forstået betingelserne for tilmelding

Følg os og hold dig opdateret om de seneste indsigter og kommende events.