IT i praksis® 2019-2020 - København

Digitaliseringsparathed - de vigtigste pointer fra Rambølls rapport/IT i praksis® 2019-2020
Digitalisering er blevet en del af virkeligheden for såvel offentlige som private virksomheder i Danmark. Men hvor langt er vi, og hvor kan vi forbedre os?

Baggrunden for undersøgelsen
IT i praksis® spørgeundersøgelsen udsendes hvert år til CEO’s og CIO’s i de danske top 1000 virksomheder samt ca. 200 statslige, regionale og kommunale organisationer. For 24. år i træk belyser IT i praksis® hvordan forretningsteknologi anvendes til at skabe værdi i danske virksomheder.

Udbytte
Bliv klogere på, hvilke udfordringer og muligheder digitaliseringen skaber. Investér blot 2½ time og få de vigtigste konklusioner fra rapporten til videre diskussion i din organisation.

Teamet bag IT i praksis®, har udviklet et ‘Digital Readiness Index’ (DRI), der giver unik indsigt i såvel offentlige som private virksomheders digitale parathed på tværs af fem temaer: Strategi, eksekvering, organisering, indsigt og compliance. 

NILR.jpg

Nils Roien er Senior Manager og arbejder med digital strategi, IT operating models, IT-strategi & governance, forretnings- og it-arkitektur, IT-modenhed og digital parathed.

MTHAS.jpg

Mathias Hassinggaard er konsulent og projektleder på Rambølls udgivelse IT i praksis® og arbejder desuden med strategiske analyseprojekter samt IT-arkitektur-analyser.

Allerede medlem? Tilmeld dig via EGNs medlemsunivers

Endnu ikke medlem? Læs mere om medlemskab i EGN her.

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores samtykkeerklæring.

Følg os og hold dig opdateret om de seneste indsigter og kommende events.