Fremtidens Business Partner

Digitaliseringen medfører nye muligheder for at automatisere flere af de opgaver, økonomichefen og controlleren traditionelt har lavet manuelt. 

Samtidig giver digitaliseringen nye muligheder for at arbejde med Business Intelligence og data, som kan styrke forretningen og hjælpe ledelsen til at træffe de rigtige beslutninger. Forandringerne stiller store nye krav til økonomichefen og controlleren i forhold til at udnytte de nye muligheder – og ikke mindst at få organisationen og ledelsen til at se dem. 

De virksomheder, der er lykkedes med Business Partnering, har alle gennemgået et struktureret forløb, hvor de har identificeret de værdiskabende aktiviteter for forretningen og effektivt fået bygget Business Partner rollen og leverancemodellen op omkring det. 

I samarbejde med Intenz inviterer EGN til en virtuel morgenbriefing om fremtiden som Business Partner med fokus på, hvordan du skaber tillid i organisationen, bidrager til bedre resultater og forbereder dig på de forhindringer, du møder. 

Rasmus Åradsson giver en række eksempler på, hvordan Intenz hjælper virksomheder med forandringsprocessen og træningen af fremtidens Business Partnere, og du kan høre mere om, hvordan Intenz klæder vore medlemmer på til at kunne klare de nye udfordringer i rollen - og hvad det kræver af dig.

Ramsus-Åradsson-1.png

Om Rasmus Åradsson, Partner, Intenz
Rasmus er partner i Intenz og var med til at etablere virksomheden i 2002. Han har arbejdet med udvikling af virksomhedskultur, ledelse og salg i 20 år. Intenz er et nordisk konsulenthus med organisationsudvikling som passion og med specialer indenfor kultur, ledelse og salg.

Lars-Lykke-1_0.png

Om Lars Lykke, Konsulent, Intenz
Lars Lykke er konsulent hos Intenz, hvor han arbejder med kommunikation og salg samt udvikling og coaching af ledere og medarbejdere på alle niveauer. Lars har flere års ledelseserfaring fra ind- og udland, og Lars underviser blandt andet EGN medlemmer i rollen som Finance Business Partnere.

Allerede medlem? Tilmeld dig via EGNs medlemsunivers

Endnu ikke medlem? Læs mere om medlemskab i EGN her.

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores samtykkeerklæring.

Følg os og hold dig opdateret om de seneste indsigter og kommende events.