Morgenbriefing om formlen til succes i IT-projekter og teams

Vi søger efter større forståelse af præstationsfaktorer inden for alle områder af vores organisationer undtagen IT - det er et stort problem, da IT både er en vigtig mulighed og en stor hæmmer for succes.

Ved du, hvad vi skal prioritere i vores it-afdelinger?
Hvilke områder skal vi bruge tid og ressourcer på for at skabe maksimal ydeevne?

I bogen Nucleon introducerer Jeppe Hedaa den første formel til måling af en organisations IT-præstation, og fremhæver de mest effektive områder til forbedring. Jeppe Hedaa og hans team i 7N har undersøgt hundredvis af it-discipliner, gennemgået akademisk forskning og anvendt empiriske studier for at identificere de individuelle faktorer, som har vist sig at føre til høj ydeevne inden for IT-udvikling.

Nucleon-formlen måler effektiviteten af enhver it-organisation på tre brede områder: Mennesker, organisation og kompleksitet:
Mennesker: Det anslås, at et IT-holds topudøvere kan levere >20 gange bedre end middelmådige. Organisation: Uanset hvor hårdt du arbejder med dine teams, kan forkert organisering skade.

Kompleksitet: Nucleon viser i hvilken grad kompleksitet i kultur, metode, ældre systemer og IT-arkitektur i din organisation sænker din IT-afdelings ydelse.

- Nucleon-formlen måler nøjagtigt virkningen af dine individuelle IT-teammedlemmer.
- Nucleon beregner, hvordan din måde at organisere enten øger eller mindsker ydelsen.
- Nucleon er et værktøj, som beregner udviklingskraften i teams, og anviser de forbedringer, der giver størst værdi.

Samme event afholdes i Horsens den 11. maj  - Gå til event

Jeppe H.jpg

Jeppe Hedaa er en mand på en mission. Efter 30 år i it-sektoren begyndte han at føle, at ting kunne være meget bedre. Hans fornemmelse var, at mange IT-projekter ikke leverede det forventede niveau, og derfor søgte han efter at åbne det virkelige potentiale.

Med sit firma 7N og en udvalgt gruppe af veteran-tankeledere satte han sig for at afmystificere IT - for at kigge ind i det sorte felt af IT og skabe gennemsigtighed. Med sin Nucleon-formel baner han vejen for IT som en ny kreativ, strategisk styrke. https://www.nucleonformula.com/download-free-chapter-nucleon-formula/ 

Allerede medlem? Tilmeld dig via EGNs medlemsunivers

Endnu ikke medlem? Læs mere om medlemskab i EGN her.

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores samtykkeerklæring.

Følg os og hold dig opdateret om de seneste indsigter og kommende events.