DLGs transformation og nye strategi skal levere på fremtidens vækstambitioner 

Du inviteres til executive morgenbrief med Maria Kofod Larsen, Direktør i DLG, der vil indvie os i DLG’s (Dansk Landbrugs Grovvareselskab) nuværende transformation i Danmark og vejen til realiseringen af en ny strategi, der skal levere på fremtidens vækstambitioner.

Markedsbetingelserne for DLG’s danske agribusiness er under forandring i trit med kunders og konkurrenters konsolidering til større og endnu mere professionelle aktører. Det betyder, at DLG mødes med nye og større kundebehov, som de skal kunne matche.

Transformationsprojektet som, Maria leder, skal skabe klarhed om en DLG a.m.b.a. specifik strategi, en ny value proposition, segmentering og forretningsmodel samt definere en organisation, der skal være i stand til at levere på DLG’s vækstambitioner. DLG er samtidig midt i en større forandring med flytning fra København til Fredericia. En flytning, der bliver manifestationen på hele transformationsprojektet.

Om indlægsholderen
Maria Kofod Larsen har været i DLG siden 2000, hvor hun bl.a. har bestridt rollen som Group Vice President med ansvar for Organisation & Strategi. De seneste 6 år har hun været med til at drive transformationen af DLG.

Hun er uddannet Cand. Scient. Pol. fra Københavns Universitet og har taget en lederuddannelse på Harvard Business School. Maria har desuden erfaring fra bestyrelsesarbejde, bl.a. fra AP Pension. Pt er hun sat i spidsen for DLG’s transformationsprojekt og vil fortælle om udfordringer, valg og fravalg samt om, hvordan man får organisationen med på rejsen.

Om DLG
DLG er et andelsselskab og ét af Europas største grovvareselskaber med aktiviteter i 18 lande og 6.000 medarbejdere. Fra at være et rent dansk andelsselskab har DLG på halvandet årti udviklet sig til en international koncern.

I 2018 havde DLG en omsætning på 48,9 mia. kr., og er dermed én af Danmarks største virksomheder målt på omsætning. Ca. 60% af DLG's omsætning kommer fra Tyskland, der er DLG’s største marked.

Læs mere om DLG.

Program
08.00-08.30 Ankomst, kaffe og morgenbrød

08.30-09.30 Indlæg ved Maria Kofod Larsen, Direktør i DLG

09.30-10.00 Spørgsmål, dialog og netværk
 

Allerede medlem? Tilmeld dig via EGNs medlemsunivers

Endnu ikke medlem? Læs mere om medlemskab i EGN her.

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores samtykkeerklæring.

Følg os og hold dig opdateret om de seneste indsigter og kommende events.