Den digitale økonomi- og kundefunktion

AI, Robotics og RPA er begreber, der i stigende grad benyttes til at automatisere opgaver i både økonomifunktionen og i kundesupporten. Formålet er i sidste ende at effektivisere og reducere risikoen for fejl.

På denne morgenbriefing giver professor Stephen Alstrup, PwC og Nykredit os konkret indblik i de mange nye muligheder. De kommer også med eksempler på, hvor noget er fejlet, så vi kan lære af deres erfaringer. 

Læs om indlægsholderne her

Robotic Process Automation (RPA)
Robotic Process Automation er en teknologi de danske virksomheder gør stor brug af. Det er dog ikke alle, som har haft lige stor succes.

På oplægget giver PwC en introduktion til teknologien med fokus på, hvilke aspekter virksomhederne har haft succes med, og hvor de er fejlet. Ligeledes giver PwC os indsigt i, hvilke typer af processer, som er blevet automatiseret, herunder:

  • Hvilke automatiseringsteknologier ligger indenfor RPA?
  • Hvilke læringer og erfaringer har PwC gjort sig?
  • Hvorfor er en god governance essentiel for at få succes med teknologierne i feltet robotics?

I Nykredit har man arbejdet med udvikling og drift af robotter i flere år. I oplægget fortæller Josephine Müller fra Nykredit om praktiske erfaringer fra kundesupport-robotter, samt hvilke overvejelser man bør gøre sig, når man introducerer robotter i forretningen.

  • Hvorfor RPA er interessant i kundesupport-funktioner
  • Eksempler på, hvor Nykredit har implementeret RPA i kundeservice/operations
  • Erfaringer og overvejelser, når du introducerer robotter i din drift

AI og Chatbots
Med udgangspunkt i en række konkrete chatbots dialoger illustreres, hvordan man i dag kan bruge chatbots indenfor økonomiområdet. Moderne AI teknologier giver rigtigt gode resultater. Chatbots kan sagtens forstå dansk – også selv om brugeren laver stavefejl – det kræver dog brug af moderne AI teknologi.

AI er ved at transformere flere brancher inkl. kundesupport og service. Et område som for mange virksomheder er et topkonkurrenceparameter. Kunderne skal mødes på den supportkanal, der passer dem bedst, på det tidspunkt der passer dem bedst, samt på en intelligent og hurtig måde.

Alle forudsigelser siger, at langt størstedelen af al kommunikation inden for kort tid bliver mellem menneske og maskine/AI.

I dette oplæg vil Stephen Alstrup og Niels Larsen fortælle, hvad der er muligt med AI og specielt chatbots til kundeservice og support.

Allerede medlem? Tilmeld dig via EGNs medlemsunivers.

Endnu ikke medlem? Læs mere om medlemskab i EGN her.

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores samtykkeerklæring.

Følg os og hold dig opdateret om de seneste indsigter og kommende events.