Den digitale arbejdsstyrke

- Sådan skaber du forretningsværdi med robotics!

Kom med EGN og Knowit til seminar om robotics og bliv klogere på fremtidens teknologiske muligheder for at skabe forretningsmæssig værdi.

Som medarbejdere er vi virksomhedernes største aktiv. Vi skal til stadighed være mere effektive, agile og digitale. Medierne har i flere år givet et skræmmebillede af, at robotterne snart kommer og tager vores job. 

Vi ser faktisk allerede robotterne på de danske arbejdspladser nu - det er bare ikke T100 fra Terminator, men virtuelle robotter. Robotic Process Automation (RPA) er efterhånden ved at vinde ind i mange virksomheder, og bliver en del af vores hverdag i flere og flere jobs.

Hvordan skal vi forholde os til vores virtuelle kollegaer som medarbejder eller leder? Hvordan sikrer vi, at vi får udbytte af teknologien og hvordan kommer man overhovedet i gang? Det og meget mere kan du høre om på vores seminar i Aalborg.

Læs mere om programmet her

Allerede medlem? Tilmeld dig via EGNs medlemsunivers

Endnu ikke medlem? Læs mere om medlemskab i EGN her

Knowit er EGN-samarbejdspartner 

Knowit skaber digitale muligheder og langsigtet værdi for din organisation ved at kombinere deres strategiske evner med en passion for teknologi og kreative løsninger. Læs mere om Knowit her.

Følg os og hold dig opdateret om de seneste indsigter og kommende events.