Som leder i dag er det afgørende, at du aktivt udvikler dig og opsøger nye perspektiver, kvalificeret sparring og redskaber til at lede din organisation i en verden under konstant forandring. 

Derfor har vi skabt et udviklingsforløb i samarbejde med Harvard Business Publishing, hvor du får adgang til et online læringsunivers formet af den nyeste tænkning fra Harvard Business School, Harvard Business Review og andre anerkendte eksperter.

Du fokuserer på at lede dig selv, lede dine medarbejdere og lede forretningen, i læringsuniverset, når tiden tillader det - og du mødes med andre ledere i et professionelt netværk for at arbejde videre med både ny viden og aktuelle udfordringer fra din professionelle hverdag. 

Klik her for at blive ringet op og høre mere om EGN Leadership Peer Group

“Today’s business executives face new challenges. We at Harvard Business Publishing are committed to helping them by providing access to the best ideas in leadership. We have chosen to partner with EGN because of their commitment to quality and lifelong learning.”

       - David Wan, Chief Executive Officer, Harvard Business Publishing

  Du lærer, deler og anvender din viden i en skræddersyet netværksgruppe, hvor I er på samme ledelses -og erfaringniveau, men samtidig inspirerer hinanden på tværs af brancher og faglighed.

  Klik her for at høre mere om dine muligheder

  Et medlemskab indeholder:

  • Fortrolig EGN-netværksgruppe, hvor medlemmerne matcher dit ledelsesniveau og fagområde
  • Onboardingmøde: EGN Onboarding
  • Læringsunivers fra Harvard Business Publishing med 40+ engelsksprogede læringsmoduler
  • Fem årlige møder i din netværksgruppe inkl. et døgnmøde med middag
  • Digitalt medlemsunivers med daglig adgang til netværksgruppen og 14.000 andre ledere og specialister fordelt på faglige, nationale og internationale netværk
  • Events til medlemspris med faglig inspiration og networking.

  Udviklingsforløbet udløser et årligt certifikat fra EGN og Harvard Business Publishing Corporate Learning ved aktiv deltagelse i mindst fire af de fem årlige møder.

  Udfyld formularen og få en uforpligtende samtale om EGN Leadership Peer Group:

  Angiv dine kontaktoplysninger

  Hvis vi skal ringe på et bestemt tidspunkt, så angiv det i beskedfeltet nederst

  10 gode grunde til at blive medlem

  Det professionelle netværk udgør en eksklusiv mulighed for at arbejde i dybden med dine personlige aspekter af lederrollen, udvikle din faglige værktøjskasse og sikre indsigter, du kan tage direkte med hjem og bruge i din virksomhed.

  Som medlem af EGN får du adgang til:

  Et globalt netværk af ledere og specialister

  Et globalt netværk af ledere og specialister

  Vi tilbyder et internationalt, professionelt netværk, hvor alle deler den fælles ambition om at gøre hinanden bedre – hver dag.

  Skræddersyede netværksgrupper

  Skræddersyede netværksgrupper

  Din netværksgruppe er sammensat af vores erfarne netværksrådgivere, som sikrer, at gruppen matcher dit ledelsesniveau og fagområde.

  Medlemsuniverset

  Medlemsuniverset

  Vores online community består af 14.000 eksperter, og rummer et globalt forespørgselssystem, in-app messaging, virtuelle EGN-grupper og meget mere. 

  Medlemmer kan downloade appen her

  Ekspertledet mødekoncept

  Ekspertledet mødekoncept

  Alle netværksgrupper ledes af vores erfarne og kontinuerligt uddannede netværksledere.

  Coaching

  Coaching

  Ud over den løbende coaching fra din EGN-gruppe, tilbyder vi en-til-en-coaching for topledere som en del af vores Accelerator-program*.

  Tilbydes ikke i alle markeder

  Between Jobs-ordningen

  Between Jobs-ordningen

  Hvis du mister dit job, kan du fortsætte dit medlemskab op til et år, mens du bruger dit netværk til at finde din næste karrieremulighed. Du får også mulighed for at indgå i vores In Between-netværksgruppe – som supplement til din faste netværksgruppe. 

   

  Voks med netværket

  Voks med netværket

  Efterhånden som du udvikler dig professionelt, kan dine behov for netværkssparring også ændre sig. Som medlem af EGN har du mulighed for at skifte til en anden netværksgruppe, som bedre matcher dine karrieremæssige udfordringer og behov.

  Eksklusive events & seminarer

  Eksklusive events & seminarer

  Vi afholder løbende events og seminarer med det formål at engagere, inspirere og vokse inden for og på tværs af netværksgrupperne.

  EGN Indsigt

  EGN Indsigt

  Som medlem af EGN får du adgang til vores Indsigt-univers, som omfatter læringsværktøjer, artikler, best practices fra medlemmerne og meget mere.

  Fordele for din virksomhed

  Fordele for din virksomhed

  EGN fungerer som et netværk for hele din virksomhed, hvilket giver dig fordele, der omfatter opkvalificering af dine nøglemedarbejdere, indsigt i de seneste markedstendenser og udviklingsværktøjer, samt adgang til et fortroligt 'Advisory Board' via den enkelte EGN-gruppe og netværkets globale panel af 14.000 eksperter.

  • Hvordan matcher I netværksmedlemmerne i gruppen?

   EGN-grupperne består af 20-25 ledere eller specialister på samme faglige niveau. Vores erfarne netværkskonsulenter arbejder målrettet på at sikre det rigtige match for netværksgruppens medlemmer.

   Vores netværksgrupper er nøje sammensat efter medlemmernes profiler, som både sikrer dig relevant input fra personer, der matcher dit ledelsesniveau og fagområde, og at du ikke placeres i grupper med konkurrenter eller vigtige kunderelationer.

   Nye medlemmer skal godkendes af både gruppelederen og den konkrete EGN-gruppe, før han eller hun kan optages. Dette håndhæves for dels at matche relevante profiler og dels for at undgå at private venner, kunder eller konkurrenter placeres i samme netværksgruppe og dermed sikre en åben og ærlig netværksdialog.

  • Hvordan fungerer netværksmøderne og hvilke temaer bliver diskuteret?

   EGN-gruppens medlemmer beslutter den strategiske ambition og relevante temaer for gruppen baseret på aktuelle tendenser eller emner, som berører medlemmerne i deres professionelle hverdag.

   Rundt om bordet-sessioner giver alle medlemmerne mulighed for at få et ’netværkstjek’ på konkrete udfordringer, mens mere alvorlige problemstillinger får tildelt ekstra tid til gruppe-coaching i netværksgruppen.

   Eksterne indlægsholdere inviteres fra tid til anden, når netværksgruppen ønsker udefrakommende inspiration til et givent emne. Ofte afholder flere EGN-grupper inden for samme fagnetværk fælles temadage, hvor der inviteres eksterne indlægsholdere.

  • Hvordan bliver jeg medlem?

   Du kan ansøge om medlemskab ved at udfylde denne formular.

   Når vi har modtaget din ansøgning, vil du blive kontaktet af en af vores netværkskonsulenter for en mere dybdegående samtale med henblik på at finde den rette netværksgruppe for dit ledelsesniveau og/eller faglige behov.

   Alle netværkskandidater skal godkendes af både gruppelederen og den konkrete EGN-gruppe, før han eller hun kan optages. Dette håndhæves for dels at matche relevante profiler og dels for at undgå at private venner, kunder eller konkurrenter placeres i samme netværksgruppe og dermed sikre en åben og ærlig netværksdialog.

    

  • Hvor meget tid kræver et medlemskab?

   Et medlemskab af EGN Danmark skal ikke betragtes som en pause fra den professionelle hverdag. Tværtimod har medlemmerne i vores globale netværk en fælles ambition om at gøre hinanden bedre hver dag.

   Derfor har vi konstant fokus på forretningsmæssige udfordringer og medlemmernes personlige og faglige udvikling. Derfor har vi 14.000 medlemmer over hele verden, som insisterer på at skabe tid til at deltage i netværksgruppemøder og -arrangementer i løbet af året og at støtte hinanden via vores Medlemsunivers i mellem disse.

   Mange af vores medlemmer finder, at den tid, de investerer i netværket, er mere end rigeligt belønnet, da de bliver mere effektive ledere.

  • Hvor meget koster et medlemskab?

   Et medlemskab af EGN varierer prismæssigt, afhængigt af dit ledelsesmæssige niveau og de specifikke medlemsfordele, som er tilknyttet den enkelte gruppe.

   Vores netværksrådgivere kan hjælpe dig med at finde den rigtige gruppe baseret på dit ledelsesniveau og professionelle behov.

   Indtast dine kontaktoplysninger her, og en af vores netværkskonsulenter vil kontakte dig.

  Følg os og hold dig opdateret om de seneste indsigter og kommende events.