Fremtiden er allerede over os. Nye generationer, ny teknologi, internationalisering, øget fokus på miljø og samfundsansvar er blot nogle af de faktorer, der allerede påvirker vores virksomheder, ledelse og dagligdag.

På EGN-DAGEN 2019 vil du opleve en række topledere, der vil udfordre dit syn på, hvilket personligt, ledelsesmæssigt og forretningsmæssigt lederskab fremtiden kalder på. 

Vær med, når over 1000 ledere og erhvervsfolk mødes til nye indsigter, inspiration og videndeling på årets største netværksevent.

Vi sætter 'Ledelse ind i fremtiden' på agendaen, når vi mødes: 

Mandag den 4. november 2019 kl. 9.30-15.30 i
Tivoli Hotel & Congress Center, København 

Mød blandt andre: 

Dagens moderator er journalist Tine Götzsche. Hun vil sikkert styre slagets gang, som vil være en blanding af indlæg, paneldebat, interview og networking. 

Klik her og tilmeld dig EGN-DAGEN
 

Talere på EGN-DAGEN 2019:

Portræt 150 x 150 px transparent baggr v5.png

Tom Knutzen
CEO, Jungbunzlauer Suisse AG, Schweiz 

Hvad er kravene til fremtidens topleder? 

Med mange års tung bestyrelses- og topledererfaring fra store internationale produktionsvirksomheder vil Tom Knutzen komme med bud på kravene til fremtidens topleder. Stiller udviklingen i samfundet nye krav, eller er det i virkeligheden de gode gamle dyder, man skal kunne leve op til og mestre i fremtiden?

En række megatrends påvirker vores erhvervsliv og samfundsudvikling, både nationalt og internationalt. Med nye teknologier og hele klimadagsordenen sættes eksisterende forretningsmodeller og ledelse på prøve.

Flere og flere topledelser og bestyrelser sammensættes og udvikler sig internationalt. Hvad stiller det af krav til topledere, og er der forskel på topledelse i forskellige kulturer? Øget transparens og mediernes påvirkning udfordrer balancen mellem lederen, mennesket og de forretningsmæssige, faglige og følelsesmæssige hensyn. Og hvad skal der egentlig til for at skabe engagement i fremtiden? 

Om Tom Knutzen
Tom Knutzen er CEO for den internationalt førende ingrediensvirksomhed Jungbunzlauer Suisse AG i Schweiz. Derudover har han mange års erfaring som CEO i Danisco A/S og NKT Holding A/S mv. På bestyrelsesfronten er Tom formand i Tivoli, næstformand og formand for revisionsudvalget i FLSmidth A/S, samt medlem af bestyrelsen i Chr. Augustinus Fabrikker A/S.

Han har tidligere været bestyrelsesmedlem i bl.a. Nordea Bank AB, ISS A/S og C.W.Obel A/S. Han bev i 2012 Ridder af Dannebrog og er tidligere hædret som Fremtidens Globale leder af World Economic Forum. Tom Knutzen er uddannet fra CBS med en kandidatgrad i økonomi og virksomhedsledelse.

Portræt 150 x 150 px transparent baggr v6.png

Lone Fønns Schrøder
CEO, Concordium, næstformand i Volvo m.fl.  

Hvad bør vi som virksomheder og ledere berede os på, for at gå styrket ind i fremtiden? 

Med bestyrelsesposter i selskaber som bl.a. Volvo og Ikea og ikke mindst set i lyst af den forretningsidë og nye teknologi blockchainselskabet Concordium bygger på, vil Lone Fønss Schrøder komme med nogle bud på, hvad det er for en fremtid vi som ledere og virksomheder bør berede os på. 
 
Om Lone Fønss Schrøder
Lone Fønss Schrøder er CEO i Concordium og en af de højest placerede danske kvinder i europæisk erhvervsliv med bestyrelsesposter i Ikea, Volvo og Schneider Electric. Hun er Senior Advisor for Credit Suisse og co-founder af en række digitale teknologiprodukter bl.a. CashWorks og det sociale netværk myhousebook.com.

Lone Fønss er desuden forfatter til en række artikler om Large Cap virksomheders digitale strategi udvikling. Hun blev allerede som 28-årig administrerende direktør for luftfartsselskabet Star Air og senere direktør for verdens største RO/RO rederi, svenske Wallenius Lines AB og var bestyrelsesformand for norske Kværner ASA.

Lone Fønss Schrøder har endvidere tidligere siddet i bestyrelsen for bl.a. Saxo Bank, DSB og Vattenfall. Hun er uddannet økonom fra CBS og cand.jur. fra Københavns Universitet.   
 

André Rogaczewski_150 x 150_1.jpg

André Rogaczewski
Adm. direktør og partner, Netcompany

Hvad er forudsætningerne for sund vækst og udvikling af vores virksomheder i Danmark?  

I Danmark er vi langt fremme på digitalisering og har verdens mest fleksible arbejdsmarked. Den position skal vi få mest muligt ud af. Hvis vi tør handle, vil vi komme på forkant med udviklingen og kunne udnytte den vækst, som den omfattende digitalisering skaber. I stedet for at sætte os tilbage og glæde os over de gode tider i dansk økonomi, skal vi netop handle nu, hvor muligheden byder sig.  

Om André Rogaczewski
André Rogaczewski er CEO og medstifter af Netcompany i 2000. I dag, 19 år senere, leder han en af de mest succesrige it-virksomheder i Norden med mere end 2000 talentfulde medarbejdere på tværs af 10 kontorer i 6 lande.

André er stærk fortaler for digitalisering og har en række indflydelsesrige poster blandt disse; formand for DI Digital, medlem af regeringens Disruptionråd og formand for TeknologipagtRådet, hvor han løfter den digitale dagsorden til fordel for samfundets vækst og velfærd. 

André arbejder passioneret for Danmarks digitale udvikling og har et klart mål om at vise, hvordan digital transformation kan skabe stærke, bæredygtige samfund, succesfulde virksomheder og bedre livskvalitet for os alle.

André er uddannet fra Aalborg Universitet med en kandidatgrad i datalogi. Desuden er han bestyrelsesmedlem i Den Sociale Investeringsfond, Finansministeriet og Formand for Fonden for Entreprenørskab. Han blev i 2018 nomineret til Årets Leder og i 2017 Nomineret til Årets Dansker. André er født i Polen og opvokset i Aalborg Øst.  

Portræt 150 x 150 px transparent baggr v3.png

Maria Bondestam
CEO, Ahlstrøm, Finland 

Hvorfor og hvordan kan og bør man som topleder gøre det rigtige for samfundet? 

Maria Bondestam har viet sit liv til at påvirke topledere i hele verden til at gøre de rigtige ting. Især topledere har muligheden for indflydelse. Som hun siger: It’s not a responsibility, it’s a possibility. Maria Bondestam mener, at især familieejede virksomheder har en unik mulighed for at skabe indflydelse i samfundet. En indflydelse de bør gøre gældende.

Hvis man er veluddannet, økonomisk uafhængig, og man ikke tager et ansvar, ”hvem kan man så forvente gør det?” Og ”hvis tidspunktet ikke er det rette til at tage ansvar, hvornår er det så?”  

Om Maria Bondestam
Maria Bondestam er 5. generation af det familieejede Ählstrøm, der er en af Finlands største industrikoncerner. Hun har en international profil, taler mange forskellige sprog og har boet i 10 forskellige lande.

Som initiativtager til en forening med i dag 42 familieejede virksomheder, der alle vil gøre en positiv forskel for samfundet medbringer hun samtidig konkrete eksempler på, hvordan virksomhedsledere og -ejere konkret har taget ansvar og sat handling bag ordene. 

Portræt 150 x 150 px transparent baggr v4.png

Meta Foldager 
Filmproducent og ejer, Meta Film og SAM Productions

Hvordan leder man sig selv og primadonnaer i en kreativ verden, der forandrer sig hurtigt og konstant? 

Ansvaret for hele film- eller serieproduktioner fra A-Z handler rigtig meget om ledelse. Ledelse af kreative, af superstars og nogle gange af primadonnaer. Det handler altid om ledelse af hele den virksomhed, som en produktion udgør og samtidig befinder Meta Foldager sig, som mange andre, i en branche, der udvikler sig i rivende hast.

Meta har nogle markante syn på ledelse nu og i fremtiden, også hendes egen selvledelse. I hendes branche fungerer konventionelle ledelsestilgange ikke altid. Der skal ofte mere eller andet til, når unge og gamle stjerner skal arbejde konstruktivt sammen med hele produktionsteamet.

Meta vil komme med bud på, hvordan man som topleder leder sig selv og primadonnaer i en kreativ verden, der forandrer sig hurtigt og konstant.

Om Meta Foldager
Meta Foldager er filmproducent og ejer af Meta Film og SAM Productions. Hun har tidligere været Zentropa producent for Lars von Trier. I Meta Film har hun bl.a. produceret den oscarnominerede “The Wife” med Glenn Close i hovedrollen og har for nyligt fået et tre-cifret million budget af Netflix, HBO m.fl. til nye spændende projekter.

Meta har en kandidatgrad i Film fra Københavns Universitet. 

Portræt 150 x 150 px transparent baggr v2.png

Jesper Søgaard
Founder og CEO, Better Collective 

Jesper Søgaard vil dele sine erfaringer med at bygge en virksomhed med udgangspunkt i ordentlighed og hvad det har af betydning for resultatskabelse.  

Jesper Søgaard vil dele ud af sine erfaringer med at bygge en virksomhed med udgangspunkt i ordentlighed, og hvad det har betydet for resultatskabelse. En virksomhed som samtidig er bygget på en digital trend og født international. Jesper Søgaard stiftede Better Collective, en af verdens førende iGaming affiliate-koncerner i 2004 som 19 årig, og har været en drivkraft i virksomheden lige siden.

Jesper og hans medstifter tog de første spadestik til virksomheden allerede, mens de gik på handelsgymnasiet i Aalborg. Som CEO i Better Collective har Jesper spillet en stor rolle i at udvikle virksomheden fra start-up fasen til børsnotering i 2018. I dag har virksomheden næsten 400 ansatte og kontor i 10 lande.  

Om Jesper Søgaard
Jesper Søgaard er med sin passion for iværksætteri aktiv i at styrke den nordiske iværksætterånd. Sammen med sin medstifter i Better Collective, Christian Kirk Rasmussen, har han investeret i og rådgivet flere nordiske startups gennem det fælles investeringsselskab, Bumble Ventures A/S.

Jesper er uddannet cand.scient. pol fra Københavns Universitet. 
 

Programmet kommer snart.

Der tages forbehold for ændringer.

Oplev stemningen fra sidste EGN-DAG

 

Deltag i eventet

Tilmeld dig EGN-DAGEN 2019

Hvis du er medlem af EGN, bedes du klikke på nedenstående link og tilmelde dig i vores medlemsunivers:

Log ind for at tilmelde dig
Udfyld nedenstående formular for at tilmelde dig
Ja, jeg har læst og forstået betingelserne for tilmelding

Følg os og hold dig opdateret om de seneste indsigter og kommende events.